Corsair

Slået op d.
Labtech Data

CORSAIR

MORE THAN 20 YEARS OF  PC PERFORMANCE INNOVATION

CORSAIR blev grundlagt i 1994 og er vokset fra at banebrydende det højtydende DRAM-marked til en af verdens førende udbydere af high performance pc-enheder og komponenter. CORSAIR tilbyder et komplet udvalg af produkter til at udstyre spillere, entusiaster og e-sports-atleter, herunder mekaniske tastaturer, præcisionsspilmus, trådløse headset, højtydende komponenter, som gamere bruger til at opbygge gaming-pc’er og CORSAIR ONE fuldt integrerede spil-pc . CORSAIR-produkter har med en virksomhedsorienteret forpligtelse til kvalitet, innovativt design, avancerede funktioner og høj ydeevne vundet tusindvis af medie- og industrilønninger, der tjener deres plads i gamernes hænder og pc’er efter mange års udvikling og teknik ved et team dedikeret til bygning gode produkter, de selv ønsker at bruge.

I 2018 købte CORSAIR Elgato, den førende udbyder af hardware og software til indholdsskabere. Med decennier af erfaring inden for videoteknologi har Elgato ingeniører premium-capture-kort, studiekontrollere og tilbehør, der giver enhver mulighed for at producere professionelt indhold til verdensomspændende publikum på Twitch, YouTube, Mixer og Facebook. Sammen tilbyder CORSAIR og Elgato et omfattende udvalg af avancerede produkter til både gamere og skabere.

It Gaming corsair

Produkter fra Corsair

Hos Labtech Data tilbyder vi noget fra en hver produktkategori, om det så er kabinetter, headset, mus, tastatur eller computerhardware. hardware fra Corsair high-performance komponenter og gaming udstyr – Innovativ design der tilbyder den ledende funktionalitet på markedet og fungere uafhængigt. Vi bygger produkter som PC entusiaster og eksperter vil anbefale til deres venner. Det er derfor Corsair har et godt image af eksperterne i branchen for prisvindende performance, brugervenlighed og værdi. Corsair vil hjælpe dig med at få hvad du vil have: Hurtigere hukommelse, og mere af det. Større, hurtigere og mere praktisk mobil lagering. Pålidelig styrke for dig high-performance CPU og komponenter. Bedre og støjsvag køling. Gaming mus, tastaturer, headsets og musemåtter der vil hjælpe dig med at spille på dit bedste niveau. Og, selvfølgelig et kabinet der ser fantastisk ud du kan samle alt i.

 

Hukommelse (RAM)

Corsair har tilbudt high-performance PC hukommelse (RAM) længere end nogen andre producent på markedet. De tilbyder den bredeste linje af produkter til en hver smag og behov. om du så er ved at bygge en performance stationær PC, vil opgradere din Mac eller bærbar, vil bygge en hurtig og responsiv gaming computer eller om du forsøger at slå en af rekorderne i overclocking, så har Corsair løsningen til dig der er testet for ydeevne og pålidelighed. 

IT computer
IT computer

Kabinetter

Corsair PC kabinetter er designet til entusiaster der vil bygge et system af høj kvalitet der har en høj ydeevne og ser godt ud. Corsair stræber efter at tilbyde industriens mest selvbygfokuseret computer kabinetter til enhver pris. Corsair vil være industriens ledende indenfor selvbyg, ergonomi, kølings potentiale og holdbarhed i et kabinet.

Strømforsyninger

Strømforsyninger fra Corsair leverer stabil og pålidelig strøm og power til din PC med fokus på energieffektivitet og nem installation. En fleksibel række af output muligheder sikre at der er Corsair strømforsyninger perfekt til enhver standard PC til one-of-a-kind drømme systemet.

Gamer PC Labtech Data
Water Cooled

Køling

High-performance PC’er har brug for high-performance køling. Corsair Hydro Series liquid CPU og GPU kølere og Corsairs Air Series PC kabinet blæsere hjælper med at beskytte dine investeringer i værdifulde PC komponenter.

Gaming muse fra Corsair er præcise værktøjer, med funktioner som justerbar DPI, intelligent ergonomi, og konfiguerbart vægt systemder lader dig spille dit bedst. Uanset om du spiller professionelt eller bare spille for at vinde. 

Corsair Mus

Corsair gaming Keyboards leverer en variation af forskellige modeller for at tilpasse sig din helt egen stil, de spil du spiller og endda hvordan dit setup er. Super-hurtige taster, og aktivering, fuld tactile og aural feedback, eller noget der imellem? Det er helt op til dig. Er du et macro monster, eller vil du have noget kompakt til gaming on the go? Hvis du er seriøs omkring din gaming, og vil have et seriøst gaming keyboard, så har vi dig dækket. 

Corsair Gaming Musemåtte er tuned til at levere utrolig glide karakteristik uden at gå på kompromis med kontrollen, tillader for konsistent snap targeting og pixel-præcise shots. De er bygget til at have en god holdbarhed og er tilgængelig i forskellige størrelser for at den kan tilpasse din spillestil.

IT computer Labtech Data
IT computer Labtech Data

Gaming Headsets fra Corsair er designet ikke kun til at lyde godt, men til at give dig en konkurrencedygtig fordel i from af bedre overblik og awareness i forskellige situationer. De leverer den komfort du har brug for når du gamer i timevis af gangen, og den præcise lyd reproduction der trækker dig ind spillet.

Køb produkter fra Corsair hos Labtech Data!

Kabinetter

Vandkøling

Tastatur

Musemåtte

Iphone reparation kampagne

Slået op d.
Iphone Reparation

I hele februar måned tilbyder Labtech Data en ekstra god pris på Iphone reparation. Vi er specialister inden for reparation af computere, Mac og telefoner. Du kan derfor trygt aflever din telefon hos os.

Tilbuddet gælder følgende Iphone modeller:

Iphone 5 5/5S/SE/5C, Iphone 6, Iphone 6+, Iphone 6S, Iphone 7 og Iphone 7+  

Reparation af Iphone forgår i butikken og tager typisk en time (I travle perioder vil der være længere reparationstid)

Tilbuddet gælder I følgende butikker i hele februar måned.         

Labtech – Aalborg

Boulevarden 18

9000 Aalborg

Tlf: 98109440

Labtech – Skalborg

Nibevej 5

9200 Aalborg

Tlf: 98109440

Labtech  – Vejgaard

Hadsundvej 32

9000 Aalborg

Tlf: 98139440

Labtech – Aars

Himmerlandsgade 97

9600 Aars

Tlf: 8621212

Labtech  – Brønderslev

Østergade 34

9700 Brønderslev

Tlf: 44451483

Labtech – Frederikshavn

Danmarksgade 17c

9900 Frederikshavn

Tlf: 44451486

Labtech – Hobro

Adelgade 86

9200 Aalborg

Tlf: 98109440

Labtech  – Løgstør

Østerbrogade 2

9670 Løgstør

Tlf: 44451485

Lan event i vinterferien – Hobro Vikings

Slået op d.

Lan event i vinterferien uge 7

Hobro Vikings inviterer for første gang til lan event på DS Arena. Få en speciel oplevelse DS Arenas Lounge 

samlet præmie værdi for 7.500,-

Hygge, konkurrencer og gamere

er nogle af de ingredienser DS Arenas Lounge vil sætte sammen, når der i vinterferien afholdes LAN-party.

Helt præcist foregår arrangementet d. 14/2 kl. 13.00 og 48 timer frem! Hobro Vikings, der er en del af Hobro IK, åbner dørene for første gang til det, de selv kalder for byens største, fedeste og hyggeligste LAN-party.

Hobro Vikring Lan event

”Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkomne, unge som gamle, nye gamere og selvfølgelig også de mere garvede,” udtaler Brian Svanholm, som er en af folkene bag foreningen Hobro Vikings og HLP2019, som eventet er døbt.

”Eventet bliver også en læringsproces, da det jo er første gang vi afholder et event i den kaliber. I arrangørgruppen er vi mange, som har været i E-sports verdenen i nogle år efterhånden. Dog har ingen af os selv stået med planlægningen etc. selv. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad der står i vores magt for, at dette skal blive en succes for alle parter,” uddyber han.

HLP2019 er startet i de små med plads til knap 100 deltagere, og Brian Svanholm fortæller hvorfor:

”Vi har prioriteret kvaliteten frem for kvantiteten. Vi synes selv, at vi har de perfekte omgivelser til sådant et event, hvor der er god plads til deltagerne, gode sove- og spisemuligheder – uden det koster en formue at deltage. Faktisk, mener vi, at LAN-billetterne er billige i forhold til lignende arrangementer rundt om i landet.”

Skal du nå at skaffe en billet, så er det ved at være tid. Teamet bag HLP2019 fortæller, at det går rigtig fint med billetsalget, og forventer ”Udsolgt” inden uge 7. Vil du sikre dig billet, skal du blot gå ind på www.hobrovikings.dk.

Præmierne har en samlet værdi på 7.500 kr.:

”Det er bl.a. takket være vores trofaste sponsorerer Labtech Data og Sparrekassen Vendsyssel, at vi kan have præmier i den størrelsesorden,” udtaler Brian og fortæller afslutningsvis med et glimt i øjet: ”og så må vi jo se, om vi til næste år er nødsaget til at skulle snakke med Poul fra Idrætscentret for at få plads til alle deltagerne.”

Hobro Vikings forventer dette event bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

Labtech Data A/S er hovedsponsor for Hobro Vikings i 2019

 

 

Hobro Vikring Lan event
Hobro Vikring Lan event

ASUS kampagne – FarCry: New Dawn

Slået op d.

Få Far Cry: New Dawn

Med Asus Bundkort + Amd Ryzen

eller udvalgte grafikkort

I samarbejde med Asus kan vi tilbyde det helt nye AAA spil fra Ubisoft FarCry: New Dawn ved køb af enten den nyeste generation Ryzen bundkort fra Asus + den nye hurtige Ryzen CPU fra AMD eller med det nye Nvidia RTX2060 grafikkort.
(Spillet har en værdi af 399,-)

Så hvis du trænger til en opgradering, har du her grundstammen til en ny og hurtig gamer computer der kan afvikle FarCry: New Dawn som det skal opleves.

Hvis du brug for hjælp med opgraderingen, kan du medbringe din pc til din nærmeste Labtech butik, så undersøger vi hvilke dele der vil være optimale for dig.
Vi kan også tilbyde at udskifte/opgradere computeren for dig, så den er klar til brug.

Nedenfor kan du se en liste over de omfattede produkter af FarCry: New Dawn kampagnen.

 

Sådan gør du:

1. 

Køb et af de udvalgte ASUS grafikkort eller bundkort + AMD Ryzen CPU i perioden 11. februar 2019 til 31. marts 2019 hos Labtech Data A/S

2.

Du vil modtage en email fra Labtech Marketing med din personlige kode (forvent 1 til 2 dage)

3.

Du skal nu registrere dig på følgende hjemmeside:

https://promotion.asus.com/en/promotionform/acnfcnd/step-1

Du skal forberede dig på at skulle uploade et billede af din faktura kopi. Forvent at der vil gå op til 2 dage før du modtager en din voucher / Kode fra Asus

4.

Asus vil sende dig 1 x FarCry New Dawn (PC) gamecode via email. Som skal bruges på Ubisoft Uplay hjemmeside.

Bemærk: emailen  fra Asus kan havne i din spam folder

Grafikkort (GRF)

ASUS Dual -RTX2060-O6G GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6

3.399 DKK
Tilføj til kurv
Grafikkort (GRF)

ASUS ROG -STRIX-RTX2060-A6G-GAMING GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6

3.699 DKK
Tilføj til kurv

Bundkort+CPU bundle – For at modtage spillet skal du både købe Bundkort og CPU

Bundkort (MB)

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING Stik AM4 AMD B450

1.199 DKK
Tilføj til kurv
Bundkort (MB)

ASUS TUF X470-PLUS GAMING Stik AM4 AMD X470 ATX

1.349 DKK
Tilføj til kurv
Bundkort (MB)

ASUS ROG STRIX X470-F GAMING Stik AM4 AMD X470 ATX

1.799 DKK
Tilføj til kurv
Processorer (CPU)

AMD Ryzen 5 2600 processor 3,4 GHz Boks 16 MB L3

1.699 DKK
Tilføj til kurv
Processorer (CPU)

AMD Ryzen 5 2600X processor 3,6 GHz Boks 16 MB L3

1.999 DKK
Tilføj til kurv
Processorer (CPU)

AMD Ryzen 7 2700 processor 3,2 GHz Boks 16 MB L3

2.699 DKK
Tilføj til kurv
Processorer (CPU)

AMD Ryzen 7 2700X processor 3,7 GHz Boks

2.999 DKK
Tilføj til kurv

Nedenstående produkter er omfattet kampagnen

Grafikkort:

ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING

ROG-STRIX-RTX2060-A6G-GAMING

ROG-STRIX-RTX2060-6G-GAMING

DUAL-RTX2060-O6G

DUAL-RTX2060-A6G

DUAL-RTX2060-6G

Bundkort

ROG CROSSHAIR VII HERO (WI-FI)

ROG CROSSHAIR VII HERO

ROG STRIX X470-F GAMING

ROG STRIX X470-I GAMING

TUF X470-PLUS GAMING

ROG STRIX B450-F GAMING

ROG STRIX B450-E GAMING

 

CPU (kræver køb af bundkort)

Ryzen™ 7 2700X processor

Ryzen™ 7 2700 processor

Ryzen™ 5 2600X processor

Ryzen™ 5 2600 processor

Få mere motion i din hverdag

Slået op d.
Acme Fitness Trackere
Få mere motion i din hverdag
Acme

Her er et nogle forslag til hvordan du nemmere kan motivere din familie til at få mere motion ind i hverdagen.

1. Få gåturen til at lyde sjov

Med den rette kommunikation vil du have større sandsynlighed for at få alle med på turen.

Sig ikke “hvem vil ud og gå en tur”.  Spørg i stedet “hvem vil udforske skoven”. Hvis det lyder som en udfordring, er der større sandsynlighed for at alle er motiveret for at komme afsted.

2. Tæl skridt på turen

- her hjælper Acme fitness tracker eller Acme Smartwatch dig

Med et Acme fitness tracker eller Acme Smartwatch kan du registrere de antal skridt en gåtur eller løbetur giver.  Undersøgelser viser, at det vækker dit interne konkurrencemenneske, når du kan se hvor mange skridt du får ind på kontoen.

Du kan også hente motivation ved skulle at konkurrere mod dig selv, eller andre. Med Acme fitness tracker eller Acme Smartwatch vil du få hurtigt opleve hvor meget mere motion der med små ændringer i hverdagen kan få dit samlede antal skridt.
Dette kan aktivt bruges til at motivere dig selv og dine pårørende til at komme ud og opleve.

Acme
It labtech Data

3. Vælg et interessant sted

Lige ruter og flade stier er kedelige, alle kan lide steder, hvor der er noget at se på. De kan lide at klatre over ting, og strande og vandløb.

4. Ordentlig påklædning

Sørg for at dine sko passer korrekt, det har meget stort betydning for din motivation. På samme måde bør dit tøj være løst og ikke sidde for stramt. Yderligere er det en god ide, at have flere lag tøj på således du har mulighed for at tage af og på, alt efter behov. Det er en rigtig god ide at have en lille rygsæk som kan bruges til at holde ting i finder undervejs.

Smartvægt
Acme

5. Hold tempoet langsomt

Der er ikke noget værre end en forælder, der okser fremad og råber “kom nu” eller “skynd dig”.  Det er vigtigt i finder et tempo hvor alle kan være med. Man kan motivere ved at tilbyde ”noget lækkert” når alle er kommet hjem. 

6. Hold holdånden oppe mens i går

Ved at holde samtalen livlig og sjov under gåturen. I kan lave historier som i skal digte videre på. Følg lederen er også en mulighed. I kan også have små notesbøger med på turen som kan bruges til at notere det i har set eller samlet.  Hvis tiden er til det kan i også lave skattekort. Det vil være enormt motiverende men kræver desværre også mere tid.

Er du seriøs med din træning? Eller vil du følge med i,hvordan dit fysiske helbred har det?

Med ”smart” udstyr som fitness trackere, smartwatches og smartvægte kan du holde styr over dine fremskridt og de mål du har sat dig.  Acme Fitness trackere, Acme Smartwatches og Acme Smartvægte gør det sjovt og lettere at få et hurtigt overblik over din fremgang.

Du har en enestående mulighed for at komme godt i gang med din træning og få mere motion ind i din hverdag med produkter fra Acme.

Acme
Labtech Data
Labtech Data

Fitness/aktivitets trackere

Smartvægte

Smartwatches

Enhed der sidder omkring håndledet, der har til formål at måle og tracke dit daglige aktivitetsniveau. Herunder antal skridt, løbedistance, din puls, søvnmønstre og bl.a. antallet af svømmebaner du har svømmet. Fitness trackere interagere via bluetooth med din telefon, så du kan konfigurere og holde overblik over din præstation og de mål du har sat dig. 
Puls måleren overvåger hjertets aktivitet og hjælper med at identificere forskellige typer øvelser, mens den indbyggede skridttæller tæller dine skridt og trin, afstand og brændte kalorier. alle oplysninger er tilgængelige med at enkelt tryk på skærmen eller i mobilappen. Trackeren er udstyret med praktisk og smart opladning – simpelt tag bare remmen af og tilslut trackeren via et USB-stik. 

Har du nogensinde givet op på din træning fordi du troede hård træning og kostplaner ikke viste resultater på vægten og tallene forblev de samme? Så tager du helt fejl, for det er ikke kun kiloene der tæller! Med ACME Bluetooth smartvægte kan du måle, ikke bare din vægt men holde overblik over ændringer af din fedtprocent, desuden kan du tjekke dit BMI og se hvor du står med hensyn til alder og køn. En anden god funktion – BMR måler, fortæller dig hvor mange kalorier du skal have hver dag for at kunne præstere og holde dig funktionel til at kunne gøre de helt basale ting. Alt statistik bliver lageret på din telefon så snart du synkronisere med vægten kan du let se dine resultater og ændringer der er sket i den specifikke app. Let opsætning og kan bruges flere personer.

Vi har alle noget småt vi gerne vil forbedre i vores daglige liv. – Et smartwatch vill holde dig opdateret og lade dig planlægge din travle hverdag (Opkald, møder, andre aktiviteter.) Et smartwatch vil og gøre dig godt når du træner og holder dig aktiv ved hjælp af den meget præcise pulsmåler. ACME smartwatch vil informere dig med notifikationer du normalt ville få på din telefon som indkommende opkald, emails eller notifikationer fra sociale medier. Udover det kan du sætte  påmindelser på, så du aldrig misser eller glemmer de ting der er vigtige for dig. Smartwatches fra ACME har høj nøjagtighed pulsmåler, som gør hvert hjerteslag tæller for at give dig præcise resultater af din træning. For at få endnu mere præcise resultater, kan du vælge mellem forskellige sportsgrene du foretager og se resultaterne af den konkrete øvelse takket være multisport mode. Alle disse oplysninger kan ses på din telefon i den specielle app eller blot på smartwatch skærmen. Værdigt at nævne skærmen er farverig og berøringsfølsom for nem navigation og kontrol.

Køb dit produkt fra Acme idag og få mere motion ind i din hverdag

Badevægte

ACME SC202 badevægt Elektronisk personlig vægt Firkant Sølv, Transparent, Hvid

399 DKK
Tilføj til kurv
Aktivitet trackers

ACME ACT202 Armband activity tracker Sort OLED 2,31 cm (0.91″) Trådløs

349 DKK
Tilføj til kurv
Aktivitet trackers

ACME ACT206 Armband activity tracker Sort IP67 OLED 2,18 cm (0.86″) Trådløs

349 DKK
Tilføj til kurv
Aktivitet trackers

ACME ACT304 Armband activity tracker Sort IP67 TFT 2,44 cm (0.96″) Trådløs

399 DKK
Tilføj til kurv
Smartwatches

ACME SW101 smartwatch Sort LCD 2,41 cm (0.95″)

549 DKK
Tilføj til kurv
Aktivitet trackers

ACME ACT303 Armband activity tracker Sort IP67 OLED 1,91 cm (0.75″) Trådløs

399 DKK
Tilføj til kurv
Aktivitet trackers

ACME ACT101 Armband activity tracker Sort OLED 2,18 cm (0.86″) Trådløs

199 DKK
Tilføj til kurv
Badevægte

ACME SC101 badevægt Elektronisk personlig vægt Firkant Sort

399 DKK
Tilføj til kurv
Smartwatches

ACME SW201 smartwatch Sort, Grå IPS 3,3 cm (1.3″)

699 DKK
Læs mere

Deco M9 Plus – Smart Home Wi-Fi System.

Slået op d.

Hurtig. Smart. Overalt.

Deco er den simpleste vej til garanteret stærk  Wi-fi signal ud i hvert hjørne af dit hjem op til 600 kvadratmeter.
Nyd hurtigt og sikkers Tri-band Wi-fi uanset hvor mange enheder du har. Deco M9 Plus forbinder og kontrollerer alle dine smart home enheder og fungere som en hub.

  • Deco bruger et system af enheder til at opnå helhjems Wi-Fi-dækning der er med til at fjerne svage signalområder en gang for alle!

  • Med avanceret Deco Mesh Teknologi, arbejder enheder sammen for at forme et samlet helhjemsnetværk under samme netværksnavn. Enheder skifter automatisk mellem Decos når du bevæger dig rundt, for at opnå den bedst mulige hastighed.

  • Deco M9 Plus three-pack tilbyder Wi-Fi til et areal på over 600 kvadratmeter. Hvis dette ikke er nok, så kan du altid tilføje flere Decos til dit netværk for yderligere dækning.

  • Tre seperate trådløse bånd forsyner dig med en hurtig stabil forbindelse med en hastighed op til 2134 Mbps. 
 
Labtech Data
TP Link
  • Deco M9 Plus fungerer som en hub central for alle dine smart home enheder. Juster instillinger og skab interaktioner fra én platform. – Der er ingen grund til at købe en specialiseret smart hub.

  • Deco kan håndtere traffik fra selv de travleste netværk, forsyner dig med problemfrie forbindelser til over 100 enheder.

  •  TP-Link HomeCare tilbyder en række personlige og sikre funktioner, herunder forældrekontrol, indbygget antivirus og Quality of Service.

  • Opsætningen er nemmere end nogensinde med Deco appen der vejledere dig igennem hvert eneste step.

Tre seprate Wi-Fi punkter giver super hurtig, og stabil forbindelse til dine enheder i hvert eneste rum i dit your. Sig farvel til lag med AC2200 Wi-Fi systemet. Deco M9 Plus bruger ikke kun 5G_1(867Mbps) som trådløs backhaul, men også 5G_2(867Mbps) og 2,4G(400Mbps) som backhaul, mens trafikken bliver tung og leverer hastigheder på over 1000 Mbps, hvilket er ideelt til dit gigabit fiber.

Til alle boligtyper

labtech Data

TP-LINK Deco M9 Plus trådløs router Tri-band (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Hvid

Labtech Data

Konkurs gør nordjysk IT-butikskæde landsdækkende- og størst

Slået op d.
Frank Labtech Data

Den nordjyske IT-butikskæde LabTech bliver landsdækkende ved at redde konkursramt kollegas butikker.

LabTech Data i Aalborg har 17 IT-butikker rundt i landet, men nu bliver de endnu større.

De har nemlig overtaget fem af WeCoverYou’s otte butikker, deres webshop og 35 medarbejdere, efter WeCoverYou blev begæret konkurs for ti dage siden.

– Overalt har vi set et stort potentiale i WeCoverYou’s forretningskoncept og kompetente medarbejdere. Selv om fremtiden i høj grad drejer sig om nethandel er det vores erfaring, at både private og erhvervskunder samtidig ønsker en lokal forretning at blive rådgivet og serviceret i, siger Frank Bisgaard Andersen, direktør i LabTech.

Med fremover 22 butikker bliver LabTech Data formentlig landets største uafhængige kædeforhandler af IT og tilbehør til både private, gamere og erhverv.

LabTech Data overtager WeCoverYou-forretningerne i Aalborg StorCenter, Herning, Esbjerg, Kolding, og Rosengårdscenteret i Odense, mens en anden butik i Odense City, Vejle og Aarhus lukker.

WeCoverYou’s stifter og den hidtidige WeCoveryou-ejer, Johnny Nielsen, følger med som fremtidig COO.

– LabTechs overtagelse giver god mening. De fleste af vores flittige og dygtige medarbejdere kan fortsætte. Sammen går vi en utrolig spændende fremtid i møde til gavn for både personale og kunder, siger han.

 

Labtech Data

Mere fra Labtech Data

Kabinet tilbehør

Ubiquiti Networks ER-RMKIT tilbehør til rack Monteringssæt

193 DKK
Tilføj til kurv
Routere

Ubiquiti Networks EdgeRouter 6P kabelforbundet router Ethernet LAN Sort

1.793 DKK
Tilføj til kurv
Access points

Ubiquiti Networks NanoStation AC WLAN adgangspunkt 1000 Mbit/s Strøm over Ethernet (PoE) Support Hvid

957 DKK
Tilføj til kurv
Tablets

Samsung Galaxy Tab A (2016) SM-T580N tablet Samsung Exynos 7870 32 GB Grå

1.780 DKK
Tilføj til kurv
Grafikkort (GRF)

MSI RX 570 ARMOR 8G OC grafikkort Radeon RX 570 8 GB GDDR5

2.082 DKK
Tilføj til kurv
Memory (RAM)

Crucial CT16G4SFD8266 RAM-modul 16 GB DDR4 2666 Mhz

1.015 DKK
Tilføj til kurv
Grafikkort (GRF)

MSI V809-2634R grafikkort GeForce GTX 1050 2 GB GDDR5

1.499 DKK
Tilføj til kurv
Multifunktions printere

Canon PIXMA TR7550 Inkjet 4800 x 1200 dpi A4 Wi-Fi

1.149 DKK
Tilføj til kurv
Grafikkort (GRF)

MSI V341-236R grafikkort Radeon RX 570 8 GB GDDR5

2.082 DKK
Tilføj til kurv
Vandkøling

Corsair H150i PRO RGB 360mm vand- og freonafkølning Processor

1.558 DKK
Tilføj til kurv
Bundkort (MB)

Gigabyte Z370P D3 LGA 1151 (stik H4) Intel® Z370 Express ATX

968 DKK
Tilføj til kurv
Blækpatroner

HP 62 Black Ink Cartridge blækpatron Original Sort

198 DKK
Tilføj til kurv

Nvidia Geforce RTX 2060

Slået op d.
90YV0CI1-M0NA00

Helt nye højder!

RTX 2060 er nu på markedet! Dette grafikkort bringer gaming til helt nye højder. RTX 2060 drives af Nvidia Turing- akitketur, der har til formål at bringe en utrolig ydeevne, raytracing i realtid og AI sammen i de seneste spil og til hver eneste seriøse gamer. NVIDIA® GeForce® RTX leverer den ultimative PC-spiloplevelse der giver dig en helt ny måde at spille på!

NVIDIA Turing™ Arkitektur

 

Denne revolutionerende arkitektur, kombineret med vores helt nye GeForce®RTX platform,  sammenkobler realtids ray-tracing, kunstig intelligens og programmerbar skygge. Du har aldrig skabt og nydt spil på den måde før.

Real-Time Ray Tracing

 

Ray-tracing er den endelige løsning til livagtig belysning, refleksioner og skygger, der tilbyder et niveau af realisme langt ud over, hvad der er muligt ved hjælp af traditionelle renderings-teknikker. NVIDIA Turing™ er den første GPU, der er i stand til realtids ray-tracing.

Labtech Data
Labtech Data

Overblik over RTX 2060 grafikkort fra ASUS

 ASUS Nvidia Geforce ROG-STRIX-RTX2060-A6G-GAMINGASUS Nvidia Geforce TURBO-RTX2060-6gASUS Nvidia Geforce DUAL-RTX2060-O6GASUS Nvidia Geforce ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING
Partnumber90YV0CI1-M0NA0090YV0CM0-M0NA0090YV0CM1-M0NA0090YV0CI0-M0NA00
GrafikmotorNVIDIA® GeForce RTX™ 2060NVIDIA® GeForce RTX™ 2060NVIDIA® GeForce RTX™ 2060NVIDIA® GeForce RTX™ 2060
OpenGLOpenGL®4.5OpenGL®4.5OpenGL®4.5OpenGL®4.5
VideohukommelseGDDR6 6GBGDDR6 6GBGDDR6 6GBGDDR6 6GB
Engine ClockOC-tilstand – GPU Boost-clock : 1740 MHZ , GPU Base-clock : 1395 MHz
Gaming-tilstand (standard) – GPU Boost-clock : 1710 MHZ , GPU Base-clock : 1365 MHz
OC-tilstand – GPU Boost-clock : 1710 MHZ , GPU Base-clock : 1395 MHz
Gaming-tilstand (standard) – GPU Boost-clock : 1680 MHZ , GPU Base-clock : 1365 MHz
OC-tilstand – GPU Boost-clock : 1785 MHZ , GPU Base-clock : 1395 MHz
Gaming-tilstand (standard) – GPU Boost-clock : 1755 MHZ , GPU Base-clock : 1365 MHz
OC-tilstand – GPU Boost-clock : 1860 MHZ , GPU Base-clock : 1395 MHz
Gaming-tilstand (standard) – GPU Boost-clock : 1830 MHZ , GPU Base-clock : 1365 MHz
CUDA-Cores1920192019201920
Hukommelses-clock14000 MHz14000 MHz14000 MHz14000 MHz
Hukommelsesbrugerflade192-bit192-bit192-bit192-bit
OpløsningDigital maksimal opløsning:7680×4320Digital maksimal opløsning:7680×4320Digital maksimal opløsning:7680×4320Digital maksimal opløsning:7680×4320
BrugerfladeHDMI-output : Ja x 2 (Native) (HDMI 2.0b)
Display Port : Ja x 2 (Native) (DisplayPort 1.4)
Understøtter HDCP : Ja (2.2)
HDMI-output : Ja x 2 (Native) (HDMI 2.0b)
Display Port : Ja x 2 (Native) (DisplayPort 1.4)
Understøtter HDCP : Ja (2.2)
DVI-output : Ja x 1 (Native) (DVI-D)
HDMI-output : Ja x 2 (Native) (HDMI 2.0b)
Display Port : Ja x 2 (Native) (DisplayPort 1.4)
Understøtter HDCP : Ja (2.2)
HDMI-output : Ja x 2 (Native) (HDMI 2.0b)
Display Port : Ja x 2 (Native) (DisplayPort 1.4)
Understøtter HDCP : Ja (2.2)
Maximum Display Support4444
NVlink/ Crossfire SupportNoNoNoNo
Recommended PSU500W500W500W500W
Tilbehør1 x ROG Velcro Hook & Loop
1 x CD
1 x Quick Guide
1 x CD
1 x Quick Guide
1 x CD
1 x Quick Guide
1 x ROG Velcro Hook & Loop
1 x CD
1 x Quick Guide
SoftwareASUS GPU Tweak II & DriverASUS GPU Tweak II & DriverASUS GPU Tweak II & DriverASUS GPU Tweak II & Driver
Størrelse/Dimensioner11.81 ” x 5.2 ” x 1.97 ” Tomme
30 x 13.2 x5 Centimeter
10.54 ” x 4.45 ” x 1.57 ” Tomme
26.8 x 11.3 x4 Centimeter
10.63 ” x 4.37 ” x 2.28 ” Tomme
27 x 11.1 x5.8 Centimeter
11.81 ” x 5.2 ” x 1.97 ” Tomme
30 x 13.2 x5 Centimeter

Køb Nvidia Geforce RTX 2060 lige nu og her!

Grafikkort (GRF)

ASUS Dual -RTX2060-O6G GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6

3.399 DKK
Tilføj til kurv
Grafikkort (GRF)

ASUS Turbo -RTX2060-6G GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6

3.299 DKK
Tilføj til kurv
Grafikkort (GRF)

ASUS ROG -STRIX-RTX2060-A6G-GAMING GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6

3.699 DKK
Tilføj til kurv

Google Home & Google Home Mini

Slået op d.
Labtech Data

Google Assistant er kommet til Danmark! Med dette er også to stemmestyrede Google-Home Højttalere blevet lanceret. Vente tiden er forbi og du kan nu nyde godt af de mange funktioner Google Home og Google Home Mini har at tilbyde. 

Google Home er en smart og intelligent højttaler med Google assistant bygget ind i  sig. Du kan bl.a. lytte til din yndlingsmusik igennem Spotify, få informationer og blive klogere eller få oplysninger om vejrudsigten.

Google Home har 4 LED-knapper på toppen, der har hver deres funktion. Bl.a. til styring af volume og aktivering af Google Assistant. På bagsiden af Google Home sidder en mute-knap, hvor du har muligheden for at slukke og tænde for selve mikrofonerne.

Google Home Mini er mindre og ikke så merkant i lyden. Denne er primært tiltænkt til kommunikation mellem dig og Google Assistant. Den fungere helt perfekt til nyheder, podcasts og taleprogrammer.
Med dens minimalistiske og diskrete design er den nem at gemme væk i omgivelserne omkring dig.

Specifikationer

Labtech Data

Lydkomponenter:

 

Forbindelser:

 

Mål og vægt:

 

Kompatibilitet:

2″ højttaler + dobbelte 2″ passive højttalere

 

802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz) Bluetooth 4.1

 

96,4 x 142,80 mm, 477 g

 

Android 5.0 eller nyere, iOS 10 eller nyere

Lydkomponenter:

 

Forbindelser:

 

Mål og vægt:

 

Kompatibilitet:

360-graders lyd med 40 mm højttaler

 

802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz) Bluetooth 4.1

 

98 x 42 mm, 173 g

 

Android 5.0 eller nyere, iOS 10 eller nyere

Dansk Google Home

Køb Google Home og Google Home Mini på Dansk

Labtech Data

Google Home

1.149 DKK
Tilføj til kurv
Bluetooth højtalere

Google Home Mini Kulfiber

399 DKK
Tilføj til kurv
Bluetooth højtalere
Dansk Google Home

Google Home Mini Grå

399 DKK
Tilføj til kurv
Byens billigste blæk og toner
48 timers reparations garanti
Gratis PC, Mac- og telefontjek

Langsom PC?

Slået op d.

Der kan være flere årsager til at din computer er langsom, det kan f.eks. være Virus, Malware, Spyware eller inkompatible programopdateringer som er skyld i, at din pc er langsom eller fryser. En anden årsag kan være hardware fejl, enten ved direkte defekt hardware eller ved hardware med begyndende fejl. Hvis din pc er langsom eller helt stopper midt i et spil, kan der være problemer med kølingen, eller problemer med grafikkortet eller strømforsyning.

Gratis af dit udstyr

Hos Labtech Data tilbyder vi altid gratis fejlsøgning på dit udstyr. Vi finder frem til kernen af problemet, hvor vi inden for 48 timer tager kontakt til dig med et pristilbud på reparation. Tilbuddet er helt uforpligtende, du ved hvad udgiften er, inden vi går i gang. 

Bullguard
BullGuard er kendt for at skabe sikkerhed, når du færdes i den digitale verden. Vi er en af de førende inden for vores felt. Det er vi, fordi vi er passioneret omkring det, som vi laver. Vi sætter forbrugeren i første række, når det kommer til digital sikkerhed.
Klik her
F-Secure
F‑Secure SAFE er en prisbelønnet internetsikkerhedspakke, som beskytter dig mod virus, trojanske heste og ransomware. SAFE sikrer også din netbankforbindelse. Du kan indstille grænser for dine børns internetbrug. Du og din familie kan surfe sikkert – både på stationære og mobile computere.
Klik her

Antivirus hvorfor det?

Hver eneste dag ser over 350.000 nye Malware og Virus varianter dagens lys, et betalt antivirus program har følgende fordele frem for et gratis antivirus program.

– Mindre belastning af din Computers ydeevne.

– Netbanks identitets kontrol af netbanker og E-boks.

– Hurtigere opdateret ved nye Virus definitioner.

– Ingen videre salg af internet aktivitet.

Hos Labtech Data sælger vi programmer fra 2 af verdens største udbydere af antivirusprogrammer, F-Secure og Bullguard antivirus.

Vi kan tilbyde antivirus helt ned til 299 kr. pr år, dette er en meget lav pris, for markant bedre sikkerhed.

Mere fra Bullguard og F-Secure