Bullguard Online Drive

BullGuard Online Drive er snart ikke længere tilgængelig. Gendan og overfør din onlinesikkerhedskopier nu!

Dette er en meddelelse fra BullGuard!

Kære bruger

Tak, fordi du er kunde hos BullGuard. Vi er stolte over, at du har betroet os at beskytte din computer og dine data ved at bruge BullGuard Online Drive.

Vi skriver til dig i dag for at fortælle dig, at BullGuard Online Drive ikke længere vil være tilgængelig fra den 1. september 2019.

Offentlig cloudlagring er nu tilgængelig for alle vores brugere. Vi har migreret vores sikkerhedskopieringsfunktion for at kunne tilbyde krypteret onlinesikkerhedskopiering til Dropbox, Microsoft OneDrive eller Google Drive onlinelagring i stedet for BullGuard Online Drive.

Bare rolig. Du kan stadig gendanne dine filer fra BullGuard Online Drive indtil den 1. september, hvis du ikke allerede har en anden kopi.

DINE VALG
Der er mange måder, hvorpå du kan gendanne dine filer fra BullGuard Online Drive. Vælg den mulighed blandt nedenstående, der passer dig bedst:

1. Brug funktionen “Gendan dine data” fra BullGuard-applikationen på din Windows-computer, som forklaret i denne vejledning.
2. Gå til Min BullGuard-konto på din computer og log ind med dit BullGuard-brugernavn og din adgangskode. Gå dernæst til sektionen Sikkerhedskopier i øverste højre hjørne af websiden. Vælg din enhed fra rullelisten. Sørg for, at alle filer på listen markeres. Klik på knappen Download og bekræft din handling.
3. Brug funktionen “GENDAN” i BullGuard-applikationen, der er installeret på din Android-mobilenhed, som forklaret i denne vejledning.

Når filerne er blevet gendannet, kan du nemt lave en ny onlinesikkerhedskopiering til en offentlig cloud efter eget valg ved at linke denne konto til din BullGuard-desktopapplikation. Du vil blive bedt om at gøre dette, når du opretter en ny sikkerhedskopieringsprofil.

Derudover omfatter din BullGuard-licens nu også beskyttelse af både dine Android- og MAC-enheder udover Windows.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage påmindelser om denne migrering, skal du fjerne alle dine filer fra BullGuard Online Drive. For at gøre dette skal du logge ind på Min BullGuard-konto med dit BullGuard-brugernavn og din adgangskode, gå til afsnittet Sikkerhedskopier i øverste højre hjørne af websiden, klikke på knappen SLET ALT og bekræfte din handling.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Support-afdeling eller se i vores vejledning