Labtech Data

CORSAIR

MORE THAN 20 YEARS OF  PC PERFORMANCE INNOVATION

CORSAIR blev grundlagt i 1994 og er vokset fra at banebrydende det højtydende DRAM-marked til en af verdens førende udbydere af high performance pc-enheder og komponenter. CORSAIR tilbyder et komplet udvalg af produkter til at udstyre spillere, entusiaster og e-sports-atleter, herunder mekaniske tastaturer, præcisionsspilmus, trådløse headset, højtydende komponenter, som gamere bruger til at opbygge gaming-pc’er og CORSAIR ONE fuldt integrerede spil-pc . CORSAIR-produkter har med en virksomhedsorienteret forpligtelse til kvalitet, innovativt design, avancerede funktioner og høj ydeevne vundet tusindvis af medie- og industrilønninger, der tjener deres plads i gamernes hænder og pc’er efter mange års udvikling og teknik ved et team dedikeret til bygning gode produkter, de selv ønsker at bruge.

I 2018 købte CORSAIR Elgato, den førende udbyder af hardware og software til indholdsskabere. Med decennier af erfaring inden for videoteknologi har Elgato ingeniører premium-capture-kort, studiekontrollere og tilbehør, der giver enhver mulighed for at producere professionelt indhold til verdensomspændende publikum på Twitch, YouTube, Mixer og Facebook. Sammen tilbyder CORSAIR og Elgato et omfattende udvalg af avancerede produkter til både gamere og skabere.

It Gaming corsair

Produkter fra Corsair

Hos Labtech Data tilbyder vi noget fra en hver produktkategori, om det så er kabinetter, headset, mus, tastatur eller computerhardware. hardware fra Corsair high-performance komponenter og gaming udstyr – Innovativ design der tilbyder den ledende funktionalitet på markedet og fungere uafhængigt. Vi bygger produkter som PC entusiaster og eksperter vil anbefale til deres venner. Det er derfor Corsair har et godt image af eksperterne i branchen for prisvindende performance, brugervenlighed og værdi. Corsair vil hjælpe dig med at få hvad du vil have: Hurtigere hukommelse, og mere af det. Større, hurtigere og mere praktisk mobil lagering. Pålidelig styrke for dig high-performance CPU og komponenter. Bedre og støjsvag køling. Gaming mus, tastaturer, headsets og musemåtter der vil hjælpe dig med at spille på dit bedste niveau. Og, selvfølgelig et kabinet der ser fantastisk ud du kan samle alt i.

 

Hukommelse (RAM)

Corsair har tilbudt high-performance PC hukommelse (RAM) længere end nogen andre producent på markedet. De tilbyder den bredeste linje af produkter til en hver smag og behov. om du så er ved at bygge en performance stationær PC, vil opgradere din Mac eller bærbar, vil bygge en hurtig og responsiv gaming computer eller om du forsøger at slå en af rekorderne i overclocking, så har Corsair løsningen til dig der er testet for ydeevne og pålidelighed. 

IT computer
IT computer

Kabinetter

Corsair PC kabinetter er designet til entusiaster der vil bygge et system af høj kvalitet der har en høj ydeevne og ser godt ud. Corsair stræber efter at tilbyde industriens mest selvbygfokuseret computer kabinetter til enhver pris. Corsair vil være industriens ledende indenfor selvbyg, ergonomi, kølings potentiale og holdbarhed i et kabinet.

Strømforsyninger

Strømforsyninger fra Corsair leverer stabil og pålidelig strøm og power til din PC med fokus på energieffektivitet og nem installation. En fleksibel række af output muligheder sikre at der er Corsair strømforsyninger perfekt til enhver standard PC til one-of-a-kind drømme systemet.

Gamer PC Labtech Data
Water Cooled

Køling

High-performance PC’er har brug for high-performance køling. Corsair Hydro Series liquid CPU og GPU kølere og Corsairs Air Series PC kabinet blæsere hjælper med at beskytte dine investeringer i værdifulde PC komponenter.

Gaming muse fra Corsair er præcise værktøjer, med funktioner som justerbar DPI, intelligent ergonomi, og konfiguerbart vægt systemder lader dig spille dit bedst. Uanset om du spiller professionelt eller bare spille for at vinde. 

Corsair Mus

Corsair gaming Keyboards leverer en variation af forskellige modeller for at tilpasse sig din helt egen stil, de spil du spiller og endda hvordan dit setup er. Super-hurtige taster, og aktivering, fuld tactile og aural feedback, eller noget der imellem? Det er helt op til dig. Er du et macro monster, eller vil du have noget kompakt til gaming on the go? Hvis du er seriøs omkring din gaming, og vil have et seriøst gaming keyboard, så har vi dig dækket. 

Corsair Gaming Musemåtte er tuned til at levere utrolig glide karakteristik uden at gå på kompromis med kontrollen, tillader for konsistent snap targeting og pixel-præcise shots. De er bygget til at have en god holdbarhed og er tilgængelig i forskellige størrelser for at den kan tilpasse din spillestil.

IT computer Labtech Data
IT computer Labtech Data

Gaming Headsets fra Corsair er designet ikke kun til at lyde godt, men til at give dig en konkurrencedygtig fordel i from af bedre overblik og awareness i forskellige situationer. De leverer den komfort du har brug for når du gamer i timevis af gangen, og den præcise lyd reproduction der trækker dig ind spillet.

Køb produkter fra Corsair hos Labtech Data!

Kabinetter

Vandkøling

Tastatur

Musemåtte

Indkøbskurv

X
mail