CRM-system til virksomheder

CRM software er noget, der bliver mere og mere efterspurgt af virksomheder. CRM står for Customer Relation Management. Det er et værktøj, som anvendes af virksomheder til at holde styr på alle sine kontakter, kundeinformationer og alle relevante aktiviteter hos kunder, partnere og leverandører.

SuperOffice CRM – Vinder af PC World’s “Best in test”

SuperOffice CRM er meget populært CRM system. SuperOffice er en CRM database, som gør det muligt for dig at samle og gøre vigtige kundeinformationer tilgængelige for alle medarbejdere i virksomheden. Med SuperOffice CRM optimerer du dermed kommunikationen på tværs af din virksomhed. Uanset om du bare har brug for et værktøj, der hjælper dig med at håndtere dine kundekontakter og aktiviteter, eller om du har brug for værktøjer til at forbedre din markedsføring, salg eller kundeserviceproces, kan SuperOffice CRM system være den rette Customer Relationship Management løsning. Læs mere om SuperOffice her

CRM system på alle platforme

For mange virksomheder er det en fordel at virksomheden medarbejdere, uanset hvor de befinder sig, kan tilkobles virksomhedens crm system. Hvis dine medarbejdere rejser meget eller ofte arbejder hjemmefra er det nødvendigt at de nemt kan komme ind i kalender og mails i outlook 365, finde en kundes kontaktinformationer eller finde et gammelt dokument fra chefen.

Med SuperOffice CRM har det aldrig været nemmere. Du få en løsning, hvor hele CRM databasen kan tilgås fra PC, Mac, Android og iOS, uanset hvor du er.
Udover at være et fremragende CRM system til at holde styr på kundeinformationer og intern kommunikation, er der også en del marketings- og salgsfunktioner tilknyttet. Du får langt bedre marketingresultater, da du ud fra CRM systemet kan udarbejde professionelle kampagner med høj konverteringsrate. Du når din målgruppe effektivt og opnår derved de bedste kampagneresultater. Salgsværktøjet er designet til at lukke flere aftaler. Du kan styre din pipeline, få nøjagtige forecasts og dermed lukke flere salg.

Få SuperOffice CRM system hos Labtech Data

SuperOffice er et stykke CRM software, som kan være utrolig værdifuldt for dig og din virksomhed. Labtech Data er autoriseret Gold Partner forhandler af SuperOffice, og vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan SuperOffice CRM løsning kan hjælpe dig med at opretholde og udvide kontakten med eksisterende og nye kunder. SuperOffice CRM system er enkelt, brugervenligt og omkostningseffektivt. Dette CRM system kan med garanti skabe værdi for din virksomhed.

Kontakt Labtech Data erhvervsafdeling Aalborg eller Herlev for at høre mere om dine muligheder for at implementere et CRM system, der virker for din virksomhed. Vi introducerer dig for de vigtige funktioner i SuperOffice CRM system, så I fremover kan få mere ud af jeres CRM system.

Kunne din virksomhed være interesseret at høre nærmere om hvilket CRM system der passer til jer, er du meget velkommen til at kontakte Labtech Data erhvervsafdeling i Aalborg eller Herlev. Send en mail på erhverv@labtech.dk eller giv os et kald på 70229440.