Deco M9 Plus – Smart Home Wi-Fi System.

Hurtig. Smart. Overalt.

Deco er den simpleste vej til garanteret stærk  Wi-fi signal ud i hvert hjørne af dit hjem op til 600 kvadratmeter.
Nyd hurtigt og sikkers Tri-band Wi-fi uanset hvor mange enheder du har. Deco M9 Plus forbinder og kontrollerer alle dine smart home enheder og fungere som en hub.

  • Deco bruger et system af enheder til at opnå helhjems Wi-Fi-dækning der er med til at fjerne svage signalområder en gang for alle!

  • Med avanceret Deco Mesh Teknologi, arbejder enheder sammen for at forme et samlet helhjemsnetværk under samme netværksnavn. Enheder skifter automatisk mellem Decos når du bevæger dig rundt, for at opnå den bedst mulige hastighed.

  • Deco M9 Plus three-pack tilbyder Wi-Fi til et areal på over 600 kvadratmeter. Hvis dette ikke er nok, så kan du altid tilføje flere Decos til dit netværk for yderligere dækning.

  • Tre seperate trådløse bånd forsyner dig med en hurtig stabil forbindelse med en hastighed op til 2134 Mbps. 
 
Labtech Data
TP Link
  • Deco M9 Plus fungerer som en hub central for alle dine smart home enheder. Juster instillinger og skab interaktioner fra én platform. – Der er ingen grund til at købe en specialiseret smart hub.

  • Deco kan håndtere traffik fra selv de travleste netværk, forsyner dig med problemfrie forbindelser til over 100 enheder.

  •  TP-Link HomeCare tilbyder en række personlige og sikre funktioner, herunder forældrekontrol, indbygget antivirus og Quality of Service.

  • Opsætningen er nemmere end nogensinde med Deco appen der vejledere dig igennem hvert eneste step.

Tre seprate Wi-Fi punkter giver super hurtig, og stabil forbindelse til dine enheder i hvert eneste rum i dit your. Sig farvel til lag med AC2200 Wi-Fi systemet. Deco M9 Plus bruger ikke kun 5G_1(867Mbps) som trådløs backhaul, men også 5G_2(867Mbps) og 2,4G(400Mbps) som backhaul, mens trafikken bliver tung og leverer hastigheder på over 1000 Mbps, hvilket er ideelt til dit gigabit fiber.

Til alle boligtyper

labtech Data

TP-LINK Deco M9 Plus trådløs router Tri-band (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Hvid

Labtech Data