Returnerings ikon14 dages retur
Leverings ikon1-2 dages levering
Facebook logoFølg os på Facebook


Labtech forhandler Circular Computing.

Circular Computings mission er at ændre verdens syn på køb af IT.
Gennem bæredygtig og etisk genproduktion leveres robuste og driftssikre Premium Enterprise Grade Laptops
der ikke koster os vores klode. Læs mere her om tankerne bagved Circular Computing.

  

Markedet for bærbare Laptops har tidligere været drevet af det sidste nye. Et paradigmeskifte til at supplere sin nuværende IT-strategi med et bæredygtigt alternativ er i fuld gang. I den private såvel som den offentlige sektor er dette drevet af eget ønske i kombination med omverdenens krav om et mere bæredygtigt forbrug.

Det kommercielle marked efterspurgte hurtigere og hurtigere produkter, til trods for det udfasede produkt sagtens kunne klare opgaven, specielt i en genopfrisket udgave for at understøtte brugeroplevelsen og reducere behovet for support.

IT-industrien er i øjeblikket ansvarlig for 2% af verdens CO2 udslip – et tal der er i kraftig vækst.

Resultatet er et massivt ressourceforbrug, klimaændringer, miljøproblemer, mine konflikter, menneskerettigheds problemer, forurening og en stor produktion af e-affald.

Men der er en bedre metode.

Circular Computing opkøber end of lease Laptops fra førende internationale leasingselskaber, lader dem gennemgå en omfattende etisk og bæredygtig gen-produktion og tilbyder dem til markedet igen i en kvalitet og konsistens som nye og med en garanti som da produktet oprindeligt blev fremstillet.

For at leve op til IT afdelingens krav samt styrke brugeroplevelsen, udskiftes eller opgraderes udvalgte komponenter samt der monteres nyt batteri. Alle Circular Computing modeller leveres med 3 års garanti, uanset om platformen er en HP, Lenovo eller DELL.

Circular Computing er et certificeret CO2 neutralt samt etisk og bæredygtigt gen-produceret produkt efter ISO 8887: 211 og ISO 9001 akkrediterede processer.

Som et yderligere incitament er der en betydelige økonomisk besparelse på IT-anskaffelses budgettet på 30 – 40 % i forhold til en tilsvarende ny model.


Circular Computingtm
– en Premium brugeroplevelse.

Kvalitet er vores vigtigste prioritet og vi tilstræber at have et markedsledende produkt indenfor sin kategori.

For at sikre den bedste brugertilfredshed leveres vores Laptops i en hidtil uset høj og ensartet kvalitet.

 

•  Yder 97 % af en tilsvarende ny model

•  Nyt LCD-panel

•  Ny SSD

•  Nyt batteri

•  En uovertruffen kvalitet og konsistens
med Nordisk keyboard layout

•  Windows 10 pro licens

•  3 års garanti

 


Cirkulær økonomi har en positiv indvirkning

Earth overshoot day nåede vi d. 22. august i år. Isolerer vi Danmark i den statistik nåede vi det allerede 31. marts, hvilket giver os et særligt ansvar for at ændre vores forbugsadfærd. Udledningen af CO2 fortsætter ufortrødent, hvilket i kombination med vores markante miljøbelastning ændrer den måde dyr og mennesker lever på og påvirker diversiteten på jorden. Med Circular Computingtm konceptet fokuserer vi ikke kun på et element, men at der er en sammenhæng mellem den cirkulære

forretningsmodel og hensynet til klima og miljø samt reducere vores overdrevne forbrug af jordens ressourcer.Genproduktion og levetidsforlængelse af det vi allerede har produceret, reducerer vores klimaaftryk og miljøbelastning samt hjælper med at bevare vigtige ressourcer for eftertiden. Der er ikke noget forkert i at producere nyt, hvis bare det er af høj kvalitet, kan skilles ad og komponenter kan udskiftes og det kan få et nyt liv.

 

Genproduceret og ikke bare refurbished

Der findes mange forskellige betegnelser og ”grades” på genbrugte Laptops på markedet, hvilket kan være svært at navigere i og ikke mindst etablere en strategi på.

Med Circular Computingtm taler vi ikke om forskellige grades – der findes nemlig kun et:  SOM NYT.

Vi genproducerer efter ISO 8887 der er: ”Tilbageføre et brugt produkt til mindst dens originale ydeevne og med en garanti, der svarer til (eller er bedre end) da produktet oprindeligt blev fremstillet”.

ISO 9001 godkendte processer sikrer vi lever op til kundekrav, myndighedskrav og lovkrav.

Leveres og genproduceres i en ensartet kvalitet både optisk og funktionelt, med en dokumenteret ydeevne på 97 % af en tilsvarende ny Laptop. LCD-panel, SSD og batteri erstattes med nyt, hvilket bidrager til at brugeroplevelsen er på niveau med at arbejde på en ny Laptop. Tastaturet er genprintet og med Nordisk layout i en hidtil uset høj kvalitet.

Hver Laptop gennemgår en 5 timers genproduktionsproces og en 100 punkt kvalitetskontrol for at sikre vi leverer den kvalitet som vores kunder ønsker og vi selv forventer – hver gang!

Vi tror så meget på produktet at alle Laptops leveres med 3 års garanti.

Læs mere om Circular Computingtm i vedhæftede pdf.

 
 


 

Circular Computing gavner jeres forretning

Circular Computing er en enkel måde at indføre en bæredygtig IT-strategi – vi kalder det ”bæredygtighed i en boks”

Vi co-brander diskret alle Laptops med Circular Computing logoet på låget og sætter et mærkat indvendigt der fortæller at denne Laptop er CO2 neutral, der er plantet 5 træer samt er bæredygtigt og etisk gen-produceret.

Det giver jeres virksomhed en helt unik mulighed for at brande sig indadtil i organisation, såvel overfor omverdenen som en virksomhed der mener det alvorligt og støtter op om det stigende krav om en mere bæredygtig forbrugsadfærd.

Nye og gamle medarbejdere, kunder, leverandører, finansieringspartnere, ejere og aktionærer enten værdsætter eller kommer til at stille krav om en mere ansvarlig forbrugsadfærd. Her er Circular Computing et oplagt sted at starte og synligt visualisere sin indsats.

Vi leverer et bæredygtighedscertifikat der synliggør den positive effekt jeres bæredygtige valg har på klima, miljø og jordens ressourcer, samt ikke mindst det I har bidraget med at kompensere klimaet. Du kan selv beregne effekten længere ned på siden.

Man siger penge ikke er alt og det er det naturligvis heller ikke. De er dog rare at have – og kan du beholder 30-40 % af anskaffelsessummen på en tilsvarende ny i kassen, mon ikke finansafdelingen vurderer det også er værd at tage med. 

Det sociale og etiske

Ved at indføre Circular Computingtm Laptops i din organisation, medvirker du til at støtte sociale, etiske og bæredygtige initiativer.

        


• Hver Laptop du køber er certificeret CO2 neutral.

• Vi planter fem træer for hver solgt Laptop sammen med de to internationalt anerkendte miljøorganisationer WeForest og OneTreePlanted.

• Dit indkøb supporterer sol, vind og grønne energi projekter i Afrika og Asien.

• Du vil støtte projekter der har en reel indvirkning og hjælper med at skabe job og styrke sårbare samfund.

Circular Computingtm er forpligtet til at støtte op om UN Global Compact principperne – læs mere her.

Circular Computingtm er certificeret CO2 neutral – læs mere her.

 

 
Copyright © 1994 - 2023 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
Din vare er nu lagt i kurven
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i toppen af siden.


Fortsæt med at handleGå til kassen
Show inline popup
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup
Julegave