Få mere motion i din hverdag

Acme Fitness Trackere
Få mere motion i din hverdag
Acme

Her er et nogle forslag til hvordan du nemmere kan motivere din familie til at få mere motion ind i hverdagen.

1. Få gåturen til at lyde sjov

Med den rette kommunikation vil du have større sandsynlighed for at få alle med på turen.

Sig ikke “hvem vil ud og gå en tur”.  Spørg i stedet “hvem vil udforske skoven”. Hvis det lyder som en udfordring, er der større sandsynlighed for at alle er motiveret for at komme afsted.

2. Tæl skridt på turen

- her hjælper Acme fitness tracker eller Acme Smartwatch dig

Med et Acme fitness tracker eller Acme Smartwatch kan du registrere de antal skridt en gåtur eller løbetur giver.  Undersøgelser viser, at det vækker dit interne konkurrencemenneske, når du kan se hvor mange skridt du får ind på kontoen.

Du kan også hente motivation ved skulle at konkurrere mod dig selv, eller andre. Med Acme fitness tracker eller Acme Smartwatch vil du få hurtigt opleve hvor meget mere motion der med små ændringer i hverdagen kan få dit samlede antal skridt.
Dette kan aktivt bruges til at motivere dig selv og dine pårørende til at komme ud og opleve.

Acme
It labtech Data

3. Vælg et interessant sted

Lige ruter og flade stier er kedelige, alle kan lide steder, hvor der er noget at se på. De kan lide at klatre over ting, og strande og vandløb.

4. Ordentlig påklædning

Sørg for at dine sko passer korrekt, det har meget stort betydning for din motivation. På samme måde bør dit tøj være løst og ikke sidde for stramt. Yderligere er det en god ide, at have flere lag tøj på således du har mulighed for at tage af og på, alt efter behov. Det er en rigtig god ide at have en lille rygsæk som kan bruges til at holde ting i finder undervejs.

Smartvægt
Acme

5. Hold tempoet langsomt

Der er ikke noget værre end en forælder, der okser fremad og råber “kom nu” eller “skynd dig”.  Det er vigtigt i finder et tempo hvor alle kan være med. Man kan motivere ved at tilbyde ”noget lækkert” når alle er kommet hjem. 

6. Hold holdånden oppe mens i går

Ved at holde samtalen livlig og sjov under gåturen. I kan lave historier som i skal digte videre på. Følg lederen er også en mulighed. I kan også have små notesbøger med på turen som kan bruges til at notere det i har set eller samlet.  Hvis tiden er til det kan i også lave skattekort. Det vil være enormt motiverende men kræver desværre også mere tid.

Er du seriøs med din træning? Eller vil du følge med i,hvordan dit fysiske helbred har det?

Med ”smart” udstyr som fitness trackere, smartwatches og smartvægte kan du holde styr over dine fremskridt og de mål du har sat dig.  Acme Fitness trackere, Acme Smartwatches og Acme Smartvægte gør det sjovt og lettere at få et hurtigt overblik over din fremgang.

Du har en enestående mulighed for at komme godt i gang med din træning og få mere motion ind i din hverdag med produkter fra Acme.

Acme
Labtech Data

Fitness/aktivitets trackere

Smartvægte

Smartwatches

Enhed der sidder omkring håndledet, der har til formål at måle og tracke dit daglige aktivitetsniveau. Herunder antal skridt, løbedistance, din puls, søvnmønstre og bl.a. antallet af svømmebaner du har svømmet. Fitness trackere interagere via bluetooth med din telefon, så du kan konfigurere og holde overblik over din præstation og de mål du har sat dig. 
Puls måleren overvåger hjertets aktivitet og hjælper med at identificere forskellige typer øvelser, mens den indbyggede skridttæller tæller dine skridt og trin, afstand og brændte kalorier. alle oplysninger er tilgængelige med at enkelt tryk på skærmen eller i mobilappen. Trackeren er udstyret med praktisk og smart opladning – simpelt tag bare remmen af og tilslut trackeren via et USB-stik. 

Har du nogensinde givet op på din træning fordi du troede hård træning og kostplaner ikke viste resultater på vægten og tallene forblev de samme? Så tager du helt fejl, for det er ikke kun kiloene der tæller! Med ACME Bluetooth smartvægte kan du måle, ikke bare din vægt men holde overblik over ændringer af din fedtprocent, desuden kan du tjekke dit BMI og se hvor du står med hensyn til alder og køn. En anden god funktion – BMR måler, fortæller dig hvor mange kalorier du skal have hver dag for at kunne præstere og holde dig funktionel til at kunne gøre de helt basale ting. Alt statistik bliver lageret på din telefon så snart du synkronisere med vægten kan du let se dine resultater og ændringer der er sket i den specifikke app. Let opsætning og kan bruges flere personer.

Vi har alle noget småt vi gerne vil forbedre i vores daglige liv. – Et smartwatch vill holde dig opdateret og lade dig planlægge din travle hverdag (Opkald, møder, andre aktiviteter.) Et smartwatch vil og gøre dig godt når du træner og holder dig aktiv ved hjælp af den meget præcise pulsmåler. ACME smartwatch vil informere dig med notifikationer du normalt ville få på din telefon som indkommende opkald, emails eller notifikationer fra sociale medier. Udover det kan du sætte  påmindelser på, så du aldrig misser eller glemmer de ting der er vigtige for dig. Smartwatches fra ACME har høj nøjagtighed pulsmåler, som gør hvert hjerteslag tæller for at give dig præcise resultater af din træning. For at få endnu mere præcise resultater, kan du vælge mellem forskellige sportsgrene du foretager og se resultaterne af den konkrete øvelse takket være multisport mode. Alle disse oplysninger kan ses på din telefon i den specielle app eller blot på smartwatch skærmen. Værdigt at nævne skærmen er farverig og berøringsfølsom for nem navigation og kontrol.

Køb dit produkt fra Acme idag og få mere motion ind i din hverdag