Gamer Computer

Hos Labtech Data har vi mere end 26 års erfaring med produktion og salg af computere. Vi er i dag mere end 17 butikker fordelt rundt i landet, samlet er vi mere end 50 ”IT-nørder” der alle brænder for at tilbyde vores kunder den bedste løsning. Det er din tryghed for at du får den bedste løsning til Jeres behov.

Gamer Computer fra Labtech

Gamer computere har i en længere periode været meget eftertragtet blandt unge drenge og piger. Den store interesse kommer dels fra den store eksponering af e-Sport turneringer i fjernsynet, massive eksponeringer på sociale medier, samt påvirkning af kammerater og venner. Underholdningsværdien er også enorm, og det kan give stor glæde at se, hvordan ens børn vokser med opgaven. Der er mulighed for at holde hjernen i topform, forbedre ens koordinations evner, styrke sine samarbejdufærdigheder, opbygge bedre kommunikations kompetencer og ikke mindst kreativitet.  

Det kan være en udfordring som forældre at følge med i udviklingen, for der sker rigtigt meget i branchen i disse år. Både på hardware, software og spil siden går det virkelig hurtigt. Desværre er der også en stigende fare for hacking af hjemmecomputere, og det er derfor vigtigt også at være opmærksom på dette. 

Vi gør det ukompliceret

 

Ready 2 Play er vores serie af færdigsamlede computere som nøje er afbalanceret så computeren giver masser af gode kvalitets timer, alle dele er
nøje udvalgt så de passer sammen.  Dette er langt mere vigtigt end hvad man umiddelbart tror, i det ”flaskehals” problemer vil sløve hele systemet og mærkbart påvirke den samlede oplevelse.

I Ready 2 Play Gamer PC konfigurationer benytter vi kun produkter fra anerkendte producenter som vi har langevarige relationer med. Vi kender til vigtigheden af et godt grafikkort og en hurtig CPU men er bevist om hvor meget bedre ydelsen kan blive ved en korrekt sammensætning af alle delene i en Gamer Computer. Vores løsninger er grundigt testet og når du modtager din nye gamer computer fra Labtech er windows installeret og opdateret med de nyeste drivere og sikkerheds tjenester. Hvis der skulle opstå spørgsmål efter dit køb er du altid velkommen i en af vores butikker. Vores Gratis PC Tjek kan give dig en ide om problemet er hardware eller software relateret. Som en ekstra service, kontakter vi til dig når garantien på din nye computer er ved at udløbe.

48 Timers reparations garanti
Byens billigste blæk og tonere
Gratis PC, Mac- og telefontjek