Gratis serverovervågning

Få gratis serverovervågning inkluderet i din virksomheds IT sikkerhed

IT sikkerhed betyder utrolig meget for stort set alle virksomheder, men for rigtig mange virksomheder er IT drift noget, der er utrolig ressourcekrævende. 

IT drift er et nødvendigt onde

Vi ved, at IT drift og IT sikkerhed for mange virksomheder er et nødvendig onde, der bare skal fungere upåklageligt. Det giver derfor uro og spildtid blandt medarbejderne, når IT sikkerheden ikke fungerer, som det skal. Der bliver brugt rigtig mange interne ressourcer på at løse et IT problem, da virksomhedens ansatte muligvis ikke har den rette viden om IT. Mange virksomheder kan derfor nikke genkendende til følgende problemstillinger:

  • Du bruger for meget tid på at løse IT problemer
  • Du stresser over, at jeres IT system er langsomt
  • Du er i tvivl om I har den rette IT sikkerhed – om der er styr på Antivirus, backup etc.
  • Du har ikke overblikket over ressourceforbrug


Optimer virksomhedens IT sikkerhed med 30 dages gratis serverovervågning 

Labtech tilbyder erhvervskunder 30 dages gratis serverovervågning til en værdi af minimum 2.500 kr. Serverovervågningen gør, at du med ro i sindet kan overlade en vigtig del af din IT sikkerhed til specialister med stor erfaring inden for opbygning af IT infrastruktur, IT drift, IT support og IT service.

Hvad inkluderer 30 dages gratis serverovervågning af jeres IT sikkerhed hos Labtech Data?

Serverovervågningen inkluderer blandt andet let forståelige daglige og ugentlige statusrapporter samt 24×7 overvågning af tjenester og ressourcer. Følgende er eksempler på spørgsmål, der besvares i disse rapporter:

  • Er vores IT system ved at løbe tør for diskplads?
  • Har serveren for lidt ram?
  • Er antivirus opdateret?
  • Kører backup som den skal?
  • Er vi udsat for hackerangreb?
  • Har serveren defekt hardware?


Efter 30 dages serverovervågning kvitterer vi med en personlig gennemgang af statusrapport sammen med Labtech Datas dygtige senior IT konsulent. Her vil vi rådgive om mulige optimeringer i forhold til IT sikkerhed, som netop kan give værdi til DIN virksomhed. Du får et konkret tilbud på IT drift, og vi rådgiver om den bedste IT løsning for din virksomhed. Mange virksomheder vil opleve at en forbedring af IT sikkerhed og drift kan forbedre arbejdsglæden og ikke mindst skabe ro i sindet.

Kontakt Labtech for uforpligtende sparring om din virksomheds IT sikkerhed

Kunne din virksomhed være interesseret at høre nærmere om serverovervågningen og IT sikkerhed generelt, er du meget velkommen til at kontakte Labtech Data erhvervsafdeling i Aalborg eller Erhverv. Send en mail på erhverv@labtech.dk eller giv os et kald på 70229440.