Handelsbetingelser

22-12-2009

1. Generelt:

Inden du handler hos www.labtech.dk opfordres du til nøje at gennemlæse vores betingelser.

Ud over vores specifikke betingelser gælder købelovens almindelige regler for køb hos forretninger, herunder købelovens formodningsret på 6 måneder, samt reklamationsret på 18 måneder.

2. Forudsætninger:

Du kan kun handle hos www.labtech.dk, hvis du opfylder følgende betingelser:

1. Du skal ved at klikke på “accepter”-boxen i ordreforløbet tiltræde, at du har gennemlæst vore betingelser, og at du er indforstået hermed.

2. Du skal være mindst 18 år.

 3. Bestilling af varer:

For at kunne gennemføre en bestilling af varer hos www.labtech.dk beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og vil ikke, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke, blive videregivet til 3. part.

Om sikkerhed henvises til punkt 6 nedenfor.

Forud for afgivelse af bestilling vil du på www.labtech.dk se en oversigt, der viser de varer, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusive eventuelle leveringsomkostninger).

Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en ordrebekræftelse, som du anbefales at printe ud og opbevare som dokumentation for bestillingen.

 4. Levering:

Udbringning varetages hovedsageligt af Bring, men andre transportører bruges i det omfang at det er mere hensigtsmæssigt, for at sikre rettidig levering af ordre.
Pris for fragt  39,- kr. til valgfri lokal pakkeboks samt 55,- kr. for hjem- & erhvervs leveringer.

Returkørsel, herunder med varer til ombytning: Samme pris som for levering. Restordre og forsendelse af ombyttede varer: Opfattes som en ny levering med særskilt betaling ifølge leverings betingelserne.

Uanbringelighed:
I tilfælde af ingen hjemme eller andre uanbringeligheds årsager tilbageleveres varerne til forretningerne. Ved returnering af varerne til kunden betaler kunden som for ny levering.

Modtagelse af varer:
Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Eventuelle skader under transport dækkes af www.labtech.dk.
Såfremt du konstaterer en fejl eller mangel/skade på de leverede varer, skal du straks eller inden 14 dage fra leveringen kontakte www.labtech.dk.

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:
– Ordrenummer
– Navn
– Telefonnummer eller e-mail adresse

Hvis du har modtaget en forkert eller beskadiget vare, vil dine forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering blive dækket af www.labtech.dk. Du vil modtage anvisninger om tilbagelevering m.v. ved at kontakte www.labtech.dk via e-mail eller telefonisk, jfr. ovenfor.

Når du handler med LABTECH DATA A/S i vores Internetforretning skal du acceptere at den endelige aftale om køb af de vare du bestiller først sker, når en medarbejder i virksomheden har behandlet din ordre. LABTECH DATA A/S har derfor ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, angivet med en forkert pris, umulig at fremskaffe eller af andre årsager.

En pris e.l. ifm. med en oprettet bestilling er derfor først bindende i det øjeblik din bestilling er behandlet og faktureret, da der, fra vores side, udelukkende er tale om opfordring til at gøre tilbud, iht. vores annoncerede prisangivelser og varetekster på vores hjemmeside, når der oprettes en bestilling hos os. En gennemført bestilling, oprettet på vores hjemmeside, som vi efterfølgende modtager fra dig til senere behandling, betragtes derfor som et tilbud til os, hvilket vi retmæssigt kan afvise såfremt vi ikke ønsker at imødekomme dette. En bestillingsbekræftelse fra os er blot en bekræftelse på at bestillingen er modtaget i vores system, hvilket ikke er ensbetydende med at tilbudet er accepteret/behandlet.

 5. Betaling:

Betaling for varer bestilt på www.labtech.dk skal ske med Visa/Dankort/Mastercard/Mobilepay igennem www.quickpay.dk

Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v. eller såfremt du udnytter din fortrydelsesret, jfr. punkt 7 nedenfor, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive sat tilbage på det anvendte betalingsmiddel.

 6. Sikkerhed ved betaling:

I forbindelse med betalinger anvendes en særlig krypteringsteknologi, secure sockets layer (SSL). Det indebærer, at det kun er vores systemer, der kan aflæse informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til PBS i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret.

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, medmindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

 7. Fortrydelsesret/reklamation:

Hvis du fortryder dit køb, har du ret til at returnere og ombytte dine varer i 14 dage fra varernes levering. Hvis du fortryder købet, er fragtomkostningerne for din egen regning. Er varerne derimod defekte ved modtagelsen, betaler www.labtech.dk for fragten, jfr. punkt 4 ovenfor.

Varerne kan enten returneres personligt hos LABTECH DATA A/S eller sendes til os på de under punkt 9 nævnte adresser.

Fakturabeløbet for den pågældende vare vil blive sendt til dig på en check, når vi har modtaget dine returvarer.

Ovenstående regler om fortrydelses- og returret gælder efter forbrugeraftaleloven ikke for:

1. køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug og
2. aftaler om spil og lotteri.

Fortrydelsesretten er endvidere betinget af, at varerne overgives til forretningen i væsentlig stand og mængde, som ved leveringen.

Elektronik såsom bærbare computere, stationære computere og tablets med præ-installeret licenseret software såsom Microsoft Windows må ikke tændes og/eller opsættes da dette vil resultere i automatisk registrering af software licensen hvorved al fortrydelsesret, inkl. 14 dages returret ved internetkøb, bortfalder.

8. Ansvar:

www.labtech.dk kan ikke garantere, at web-stedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. www.labtech.dk kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.  www.labtech.dk kan heller ikke drages til ansvar for forsinkelser eller EDB-vira, der påføres kunden som følge af brug af e-mails eller downloads.

9. PriceRunner købsgaranti:

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende regler og vilkår.

10. Henvendelser:

Alle henvendelser om køb af kan rettes til LABTECH DATA A/S, der også kan give råd og vejledning om forståelsen af disse betingelser samt modtage eventuelle klager i anledning af køb af varer over e-shoppen. www.labtech.dk har flere butikker danmark. Kontakt informationer til vores afdelinger findes under www.labtech.dk/kontakt-os