Billigst på PriceRunner

iPad Air 32GB WiFi Gr.B

* Refurbished *

Varenummer: DMIPAD0082B
EAN: DMPPNEQXFK11
1.499,00 DKK
  • 24,6 cm (9.7")  Skærm diagonal
  • 2048 x 1536 pixel
  • IPS
  • LED-baggrundsbelysning
  • Multi-touch

Varen er desværre ikke på lager.
Beskrivelse
Specifikationer
Mere information
LabTech Refurb iPad Air
Skærm diagonal: 24,6 cm (9.7"), Skærmopløsning: 2048 x 1536 pixel
Intern lagerkapacitet: 32 GB
Processorserie: Apple, Processormodel: A7
Bagerste kamera opløsning (numerisk): 5 MP, Bagkamera type: Enkelt kamera, Front kamera opløsning (numerisk): 1,2 MP, Front kamera
Bedste Wi-Fi standard: Wi-Fi 4 (802.11n)
Vægt: 469 g
Operativsystem installeret: iOS
Produktfarve: Grå
iPad Air
Endnu lettere. Med endnu mere tyngde.

Den nye iPad Air er ufattelig tynd og let. Og alligevel har den mere power og er mere funktionel end før. iPad Air har A7-processor, avancerede trådløse funktioner og gode apps til arbejde og leg – alt sammen smukt integreret i iOS 7 – og sammen med den kan du mere, end du havde forestillet dig. Flere steder, end du havde troet.

Helt nyt design.
En slankere profil. Med masser af power.

iPad Air er ufattelig tynd, men utrolig solid på grund af sit aluminiums-unibody-kabinet. Størrelsesmæssigt er den blevet næsten en fjerdedel mindre i forhold til forrige generation af iPad. Så den vejer kun ét (tyngdekraft-ignorerende) halvt kilo. Men det, der gør iPad Air helt speciel, er, at den rummer så meget power og så mange muligheder i så slank en ramme. Du kan altså mere. Selvom du bærer rundt på mindre.

Retina-skærm.
Gode nyheder til dine øjne. Helt klart.

iPad har altid handlet om skærmen. Og det er måske endnu mere sandt i forhold til iPad Air. Blandt andet fordi vi har reduceret bredden på enheden og rammen rundt om skærmen. Men størrelsen på selve Retina-skærmen er præcis den samme. Så dit indhold fylder skærmen endnu bedre ud. Med en opløsning på 2048 x 1536 og over 3,1 mio. pixels får billeder og videoer alle detaljer med, og tekst står knivskarpt. Pixels kan ikke skelnes fra hinanden. Så du ser kun det, du gerne vil se.

Utrolig ydeevne.
Når det kommer til power, er det ikke en letvægter.

Den nye Apple-designede A7-processor giver iPad samme 64-bit-arkitektur som mange stationære computere. Det betyder op til dobbelt så høj CPU-hastighed og grafikydeevne i alt, du laver. Og du får stadigvæk helt op til 10 timers batteritid til at læse, lege, arbejde og skabe lige det, du vil, så lang tid, du vil.

A7-processor

A7-processoren gør iPad endnu bedre i forhold til power og hastighed. Takket være A7-processoren kører apps meget hurtigere, spil får bedre respons, og alt, du bruger iPad mini til, vil føles hurtigere – fordi dén er hurtigere. Den er faktisk op til dobbelt så hurtig. Men ikke nok med det. Den understøtter også OpenGL ES version 3.0, der sikrer detaljeret grafik og visuelle effekter, som før kun var mulige på stationære computere og større spillekonsoller. Og pga. A7-processorens 64-bit-arkitektur kan du køre endnu mere effektive og kraftfulde apps. Hvilket giver endnu flere muligheder for, hvad du kan bruge din iPad Air til.

M7-hjælpeprocessor

iPad Air er lavet til at blive taget med. Det er derfor, M7-hjælpeprocessoren giver så meget mening. Den henter nemlig data fra accelerometer, gyroskop og kompas og - måler, hvordan din iPad Air bevæger sig. Det betyder, at du kan få mere ud af dine apps, fordi de ved, hvordan din iPad Air bevæger sig. Det er en opgave, som normalt ville gå til A7-processoren, men M7 er bedre og mere effektiv til den slags, og dét sparer strøm.

Samme imponerende batteritid

iPad Air har power, uden at være en strømsluger. Selvom den er 20 % tyndere og op til dobbelt så hurtig som forrige generation af iPad, har den stadigvæk en imponerende batteritid på 10 timer. Det er, fordi A7-processoren både er mere kraftfuld og også mere effektiv. Så selvom du tager iPad Air med på lange ture, vil batteriet sikkert holde længere.

Avanceret trådløs teknologi.
Gode forbindelser i hele verden.

Din nye yndlingsapp, -bog eller –film, en iMessage eller dit næste FaceTime-opkald. Med ultrahurtig trådløs teknologi kan du tilgå alle dine yndlingsting lige fra iPad Air, så du kan være opdateret og holde kontakten som aldrig før.

Ultrahurtigt Wi‑Fi

Med iPad Air får du op til dobbelt Wi‑Fi-ydeevne takket være to antenner og MIMO-teknologi (multiple-input multiple-output). Med dual-band (2,4 GHz og 5 GHz) 802.11n Wi‑Fi og MIMO kan overførselshastighederne nå helt op til 300 Mbps – dobbelt så høj datahastighed som den tidligere generation af iPad. Så nu går det endnu hurtigere, når du vil hente film, dele billeder og dokumenter med AirDrop eller bare surfe på nettet.

Flere 4G LTE‑bånd

iPad Air med Wi‑Fi + Cellular kan gå på nettet, selvom du ikke er i nærheden af et Wi‑Fi-signal. iPad Air understøtter endnu flere 4G LTE‑bånd, så du kan få forbindelse til mobildatanetværk over hele kloden. Derfor kan du komme online med utrolige hastigheder på utrolige steder – nogle gange endda hurtigere end med bredbånd. Og aftalerne er fleksible, så du behøver ikke at tegne en kontrakt.

Leveres med fantastiske apps og programmer.
Klar. Parat. Arbejd. Og leg.

iPad Air er perfekt til hverdagen, fordi de mange apps hjælper dig med at gøre alle de hverdagsting, du holder mest af. Som for eksempel at tjekke mails eller snakke med mor over FaceTime. Og nu får du iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote gratis sammen med iPad Air, så du kan roligt gå i gang med den næste bestseller, finpudse din præsentation eller lave det bedste soundtrack til din hjemmevideo – alt sammen fra din iPad Air. Alle programmer er optimeret til 64-bit-arkitektur, så de kører effektivt og uden problemer og gør dig og din iPad Air i stand til mere end nogensinde før. Fra det øjeblik, du tænder for den.

App Store.
Mere end 475.000 apps at gå i gang med.

Planlæg en bilferie, studér verdens hvalvandring, lav plantegninger til en ny bygning, eller nedkæmp et helt zombieangreb. Der er iPad-apps til det hele. Og der kommer hele tiden nye til i App Store. iPad-apps er meget nemmere at bruge og holde af, fordi de ikke bare er telefon-apps, der er forstørret. De føles, som om de er lavet til iPad – fordi de rent faktisk er lavet til iPad. De udnytter hver en pixel på Retina-skærmen og bruger teknologien fra gyroskop, accelerometer og kompas. Og med 64-bit-arkitekturens utrolige potentiale in mente er det her kun begyndelsen på, hvad du kan gøre (og udforske, studere, tegne og skyde) med iPad Air.

FaceTime- og iSight-kamera.
Gode grunde til at smile oftere.

FaceTime HD-kamera

Nogle gange er det rart at kunne snakke ansigt til ansigt. Og med FaceTime-videoopkald på iPad Air har dine samtaler aldrig set bedre ud. Lav et videoopkald via Wi‑Fi eller mobilnetværk, og se (eller vis) alle ansigtsudtryk på den smukke skærm. FaceTime HD-kameraet har avanceret belysningssensor på bagsiden med større pixels, som giver mere lys til FaceTime-chats, 'selfies' og Photo Booth-gruppebilleder – også når belysningen er dårlig.

iSight-kamera med 5 megapixels

Vi tænker over, hvad der gør et billede godt, så du ikke behøver at gøre det. iPad Airs 5‑megapixels iSight-kamera er blevet udviklet til at hjælpe dig med at fange alle de store øjeblikke med øjebliks varsel. Brug Retina-skærmen til at indramme det perfekte motiv, og kom hurtigt videre ved at swipe mellem stillbilleder og 1080p HD-video. Hver gang du bruger kameraet, arbejder det automatisk sammen med A7-processorens billedsignalprocessor om at lave et hav af justeringer og levere et flot billede eller en flot video. Så behøver du ikke at tænke på andet, end hvem du skal dele øjeblikket med.

To mikrofoner

iPad Air er god til at lytte. Det er, fordi den har to mikrofoner. Og de opsnapper ikke bare mere lyd – de samarbejder også om at skabe bedre output ved at dæmpe lydene fra de kilder, du ikke er fokuseret på. Lyden på dine FaceTime-opkald bliver bedre, fordi der er mindre baggrundsstøj. Og lyden på dine videooptagelser bliver tydeligere.

iPad Air og iOS 7.
Kreeret til at komplimentere hinanden.

Fordi iOS 7 blev udviklet til iPad Air, ser det hele ikke bare flot ud – det fungerer også på flotteste vis. Derudover introducerer iOS 7 nogle fantastiske nye funktioner, f.eks. smartere multitasking, AirDrop og Kontrolcenter, så det bliver endnu nemmere, hurtigere og sjovere at gøre alt det, du gør hver dag. Alt det, du elsker ved iOS, er nu endnu lettere at elske.

iCloud.
Alt, du har brug for. Alle steder.

iCloud holder automatisk dit indhold opdateret på alle dine enheder. Det er elegant integreret på alle dine enheder, så du kan oprette et Pages-dokument på din Mac og lave de sidste finpudsninger på din iPad Air. Billederne, du tager med din iPhone, dukker op med det samme på iPad Air takket være iCloud-fotodeling. Og starter du en film på iPad Air, når du sidder i toget, kan du fortsætte, hvor du slap, derhjemme på dit Apple TV.
Display
Skærm diagonal24,6 cm (9.7")
Skærmopløsning2048 x 1536 pixel
PaneltypeIPS
LED-baggrundsbelysningJa
BerøringsteknologiMulti-touch
Processor
ProcessorserieApple
ProcessormodelA7
Coprocessor modelM7
Lagring
Intern lagerkapacitet32 GB
Indbygget kortlæserNej
LagermedieFlash
Kompatible hukommelseskortIkke understøttet
Lyd
Indbyggede højttaler(e)Ja
Indbygget mikrofonJa
Frekvensområde20 - 20000 Hz
Kamera
Bagkamera typeEnkelt kamera
Bagerste kamera opløsning (numerisk)5 MP
Front kameraJa
Bagerste kameraJa
Digital zoom3x
AutofokusJa
VideooptagelseJa
Video optagelsestilstande1080p,720p
VideostabilisatorJa
Front kamera opløsning (numerisk)1,2 MP
GeotaggingJa
Netværk
Bedste Wi-Fi standardWi-Fi 4 (802.11n)
BluetoothJa
Bluetooth-version4.0
Wi-Fi-standarderIEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Wi-Fi-datahastighed (maks.)300 Mbit/s
DatanetværkIkke understøttet
AirPlayJa
4G WiMAXNej
4G LTENej
Porte & Grænseflader
Tilslutning af hovedtelefoner3,5 mm
LynstikJa
Udgang til hovedtelefonerJa
Telefonfunktioner
StemmeopkaldJa
VideoopkaldJa
Messaging
Instant messaging (IM)Ja
E-mailJa
Design
FormfaktorSkifer
ProduktfarveGrå
Præstation
Placering af positionNej
GPS (satellit)Nej
AccelerometerJa
Sensor for omgivende lysJa
GyroskopJa
RenoveretJa
Elektronisk kompasJa
Software
PlatformiOS
Operativsystem installeretiOS
Version af operativsystem7
Medfølgende softwareSafari
Mail
iBooks
FaceTime
iTunes Store
App Store
Siri
Photo Booth
Game Center
Understøttede Windows-operativsystemerJa
Understøttede Mac-operativsystemerJa
Batteri
BatteriteknologiLithium polymer (LiPo)
Batterikapacitet (watt-timer)32,4 Wh
Batterilevetid (maks.)10 t
Medieformater
Understøttede lydformaterAAC,AAX,AAX+,AIFF,HE-AAC,M4A,MP3,WAV
Understøttede billedformaterGIF,JPG,TIF
Video komprimeringsformaterH.264,M-JPEG,MPEG4
Understøttede videoformaterAVI,M4V,MOV,MP4
Understøttede dokumentformaterDOC, DOCX, HTM, HTML, Nøgle, PDF, PPT, PPTX, RTF, TXT, VCF, XLS, XLSX
Vægt & størrelser
Bredde169,5 mm
Dybde7,5 mm
Højde240 mm
Vægt469 g
Emballage indhold
Tastatur inkluderetNej
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)0 - 35 °C
Opbevaringstemperatur (T-T)-20 - 45 °C
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)5 - 95%
Andre funktioner
Wi-FiJa
64-bit computingJa
Se mere
Copyright © 1994 - 2021 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup