iPad og iPhone reparation

Hos Labtech Data tilbyder vi billig iPhone og iPad reparation. Uanset hvilken model du sidder med, kan vi reparere den. Vi foretager reparation af alle Iphones, fra iPhone 4/4S, iPhone 5, iPhone 5S/5C, iPhone 5SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus,  iPhoneS 6 Plus iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Xs, Xs Max, Xr samt iPad 1/2/3/4, iPad Mini, iPad Air, iPad Air 2 og Ipad 2017/2018.

Er du i den uheldige situation, at du på en eller anden måde har tabt din iPhone, og skærmen er flækket? Det kan jo ske for selv den bedste. Det er altid en frygtelig følelse, når man vender telefonen og ser, at den er helt gal. Mest på grund af tanken om den store udgift, man nu skal betale for en ny skærm til iPhone 5, eller hvilken model man nu har.

Det er en dyr udgift at købe en helt ny mobil, og netop derfor tilbyder vi billig iPhone reparation. Nu om dage bruger vi vores mobil til ALT – sociale medier, søgninger på Google, tage billeder, streame serier, online shopping og meget mere. Det er derfor en nødvendighed, at man hurtigt og billigt kan få en ny iPhone skærm, når uheldet er ude.

Gennem mange års erfaring er vi nu specialister i reparation af skærme på iPhone og iPad. Har du en iPhone 5 skærm, hvor touch er ødelagt? Eller har børnene tabt din iPad, så du nu står tilbage med en ødelagt skærm, som mangler iPad reparation?

Vi kan reparere alt fra skærm og bagcover til batteri og diverse taster. En mobil reparation er typisk en del billigere end at investere i en helt ny telefon.

Oplever du yderligere problemer med mobilen end blot en flækket skærm, tager vi også et kig på det.

Alle vores fysiske butikker har et reparationsværksted, hvor den indleverede iPhone eller iPad repareres. Vi sender altså ikke dine ejendele til en tredjepart, så du kan være sikker på, at din telefon aldrig er langt væk.

Mac og PC reparation

Udover mobil reparation er vi også specialister i computer reparation. Vi har stor erfaring med både PC og Mac (både iMac og MacBook). Når du kommer ind med din Macbook, iMac eller PC, får du altid et gratis tjek af skadens omfang.

Du får efterfølgende en pris på reparationen, så du kan vurdere, om det kan betale sig, eller om det er bedre at købe en ny computer.

Vi har afdelinger flere steder i landet, og i alle vores butikker lægger vi stor vægt på at yde den optimale kundeservice.

Prisliste over reparation af iPhone:

 

Prisliste over reparation af iPad:

Der tages forbehold for prisændringer og mangel på dele

Kontakt os

Vi foretager iPad og iPhone reparation i vores butikker i Aalborg, Aarhus, Aars, Brønderslev, Frederikshavn, Hobro, Løgstør, Herning, Silkeborg, Skalborg, Vejgaard, Viborg, Randers, Valby, Helsingør og Hørsholm. Er din iPad eller iPhone gået i stykker?

Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker:

Sjælland:

Jylland:

 

 

Labtech Data tager ikke forbehold for periodiske fejl:

Logiboardet, lade/touch, IcChip, Chosttouch, Simkort, Kamera og antennefejl i forbindelse med tab eller anden påført skade.