IT infrastruktur

Hos Labtech Data Erhverv leverer vi den komplette IT løsning, du har brug for. Vi er specialister i IT infrastruktur, server service og generel IT drift.

IT infrastruktur med outsourcing for erhverv

IT outsourcing er blevet mere og mere populært inden for erhverv. Som samarbejdspartner opbygger vi en IT infrastruktur, hvor vi designer en løsning specifik til dig og din virksomhed. Vi tilbyder server service, IT support og generel IT drift af netværk og storage.
Du får en hosting løsning ved vores hosting partner, som er GDPR certificeret (persondataforordningen). Det betyder at det er en topprofessionel hosting løsning.
Ved at vælge hosting ligger virksomhedens vigtigste data ikke på en lokal server, hvor den er udsat i forhold til brand, tyveri og oversvømmelse. Skulle uheldet være ude for den lokale server, er der ikke noget at gøre i forhold til tabt data. Du skal derfor starte helt forfra med at få opbygget en god IT
infrastruktur.
Webhosting gennem cloud hosting giver højere IT sikkerhed. Du får en løsning hvor mails, filer, kundedata osv. alt sammen er gemt på ekstern server over internettet.
Vi opsætter backup, således at der i tilfælde af IT nedbrud, ikke går langt tid før IT systemet er oppe at køre igen.  

Skræddersyet IT infrastruktur

En vellykket IT infrastruktur kræver, at den er tilpasset den enkelte kunde. Vi ved, at alle kunder er unikke, og derfor har forskellige behov og ønsker. Et samarbejde med Labtech Data betyder, at du bl.a. løbende bliver orienteret i forhold til den generelle IT drift, og hvis der er behov for optimering, er vi klar til at yde både service og support. Vi er ikke kun din leverandør. Vi er din sparringspartner.

Har din virksomhed f.eks. behov for et nyt mailsystem, kan vi rådgive om dette. Har I set jer varm på Outlook 365, som er et brugervenligt system med mange muligheder? Vi rådgiver gerne om brug og opsætning af Outlook 365. Du får en løsning, hvor alt data er gemt på en online server og samtidig har du mulighed for at tilgå mail, kalender og dokumenter på alle platforme herunder iPad, iPhone, tablet, bærbar, smartphone m.m. Dette er med til at gøre Microsoft Outlook 365 til et af de mest effektive mailsystemer.

Labtech Datas kerneområder inden for opbygning af IT infrastruktur

Når du foretager IT outsourcing hos os, er du sikret specialister med brede kompetencer inden for både IT drift og IT services. Når vi opbygger IT infrastruktur for dig, inkluderer det bl.a. service, support og drift i forbindelse med: 

  • Hardware
  • Software
  • Storage
  • Virtualisering
  • Email
  • Backup
  • Sikkerhed
  • Outlook 365 

Er du interesseret i at vide mere om de forbedringer, vi kan gøre for jeres IT infrastruktur? Kontakt din nærmeste erhvervsafdeling i Aalborg eller Herlev. Send os gerne en mail på erhverv@labtech.dk eller ring til en IT konsulent på tlf. 70229440.