Lan event i vinterferien uge 7

Hobro Vikings inviterer for første gang til lan event på DS Arena. Få en speciel oplevelse DS Arenas Lounge 

samlet præmie værdi for 7.500,-

Hygge, konkurrencer og gamere

er nogle af de ingredienser DS Arenas Lounge vil sætte sammen, når der i vinterferien afholdes LAN-party.

Helt præcist foregår arrangementet d. 14/2 kl. 13.00 og 48 timer frem! Hobro Vikings, der er en del af Hobro IK, åbner dørene for første gang til det, de selv kalder for byens største, fedeste og hyggeligste LAN-party.

Hobro Vikring Lan event

”Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkomne, unge som gamle, nye gamere og selvfølgelig også de mere garvede,” udtaler Brian Svanholm, som er en af folkene bag foreningen Hobro Vikings og HLP2019, som eventet er døbt.

”Eventet bliver også en læringsproces, da det jo er første gang vi afholder et event i den kaliber. I arrangørgruppen er vi mange, som har været i E-sports verdenen i nogle år efterhånden. Dog har ingen af os selv stået med planlægningen etc. selv. Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad der står i vores magt for, at dette skal blive en succes for alle parter,” uddyber han.

HLP2019 er startet i de små med plads til knap 100 deltagere, og Brian Svanholm fortæller hvorfor:

”Vi har prioriteret kvaliteten frem for kvantiteten. Vi synes selv, at vi har de perfekte omgivelser til sådant et event, hvor der er god plads til deltagerne, gode sove- og spisemuligheder – uden det koster en formue at deltage. Faktisk, mener vi, at LAN-billetterne er billige i forhold til lignende arrangementer rundt om i landet.”

Skal du nå at skaffe en billet, så er det ved at være tid. Teamet bag HLP2019 fortæller, at det går rigtig fint med billetsalget, og forventer ”Udsolgt” inden uge 7. Vil du sikre dig billet, skal du blot gå ind på www.hobrovikings.dk.

Præmierne har en samlet værdi på 7.500 kr.:

”Det er bl.a. takket være vores trofaste sponsorerer Labtech Data og Sparrekassen Vendsyssel, at vi kan have præmier i den størrelsesorden,” udtaler Brian og fortæller afslutningsvis med et glimt i øjet: ”og så må vi jo se, om vi til næste år er nødsaget til at skulle snakke med Poul fra Idrætscentret for at få plads til alle deltagerne.”

Hobro Vikings forventer dette event bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

Labtech Data A/S er hovedsponsor for Hobro Vikings i 2019

 

 

Hobro Vikring Lan event
Hobro Vikring Lan event

Indkøbskurv

X
mail