Mac reparation og opgradering

Vi ved, hvor meget din Mac computer betyder for dig!

Søger du Mac reparation eller opgradering af Mac?

Hos Labtech Data udfører vi reparation af Mac samt opgradering af Mac computere. Er din computer blevet langsom, fungerer den ikke optimalt eller har den været udsat for væske? Vores eksperter står klar med kyndig pc service, hvis den er helt galt med din Mac computer.

Før vi påbegynder selve reparationen af din Mac, tilbyder vi altid et gratis Mac tjek, så du ved, om computeren kan repareres, og hvad en pc reparation eller opgradering koster.
Det betyder, at du er forberedt på, om en eventuel computer reparation eller opgradering kan svare sig, og dermed får du ikke en ubehagelig overraskelse, når regningen kommer ind af døren.


Søger du reparation af din iMac, Macbook, Macbook Air, Mac mini, eller Macbook Pro? Vi er netop specialister inden for Mac reparation!

Hos Labtech Data er vi eksperter inden for reparation af Mac computere.
Vi ved at din Mac er dit kæreste eje, og derfor tilbyder vi altid en hurtig pc service, så du kan komme godt videre.

Vi tilbyder rådgivning og hjælp til eksempelvis reparation af harddisk til Mac computer eller anden form for Mac reparation. Hvis du ikke selv er den store pc ekspert, er det godt at alle vores medarbejdere er eksperter, og de står klar med it hjælp. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, så vi kan tjekke din Mac igennem for eventuelle fejl og mangler.

Uanset om det er din stationære iMac eller din Macbook, som er gået i stykker, kan vi med garanti gøre noget for at udbedre problemet. Vi har mange års erfaring i Mac reparation og opgradering. Vores medarbejdere kan derfor hurtigt finde problemet.

Hvis en pc reparation ikke er den rette løsning for dig, men at det i stedet er nødvendigt at købe en ny computer, er vi heller ikke bange for at sige det. Vi ønsker nemlig, at du som kunde får den absolut bedste PC hjælp.
Besøg én af vores butikker og få et gratis tjek og pris på reparation af din Mac.

Hvorfor Mac reparation?

Din Mac computer kan med tiden trænge til en reparation. Du ved sikkert, hvor frustrerende det kan være, med en computer der hele tiden fryser eller ikke loader hjemmesider hurtigt nok. En gang imellem er det nødvendigt at rense din Mac computer. Dette kan være med til at gøre din Mac hurtigere, og samtidig har man mulighed for at finde skjulte trusler i form af virus.

Hvis din Mac har været udsat for væske eller ikke fungerer optimalt, er det med at få sendt den til Mac reparation. Måske skal du have en ny harddisk til din Mac eller en ny Mac skærm, men det kan også være, at din Mac computer blot kræver en mindre reparation. Labtech Data’s dygtige medarbejdere hjælper dig med at finde den bedste løsning, fordi vi er eksperter inden for reparation af Mac og generelt Apple-produkter.

Få et gratis tjek og reparation af din Mac computer i alle vores butikker

Det kan være svært for dig som forbruger at vurdere, om en Mac reparation kan betale sig, eller om det er mere lønsomt at købe en ny Mac computer. Vi tilbyder altid gratis tjek af din computer, før vi foretager en reparation. Du får at vide hvad en pc reparation vil koste, og vi rådgiver endvidere også i, om det er den rette løsning for dig.
Reparation af Mac og gratis tjek tilbyder vi i alle vores butikker: Aalborg, Skalborg, Vejgaard, Aarhus, Aars, Brønderslev, Hobro, Herning, Silkeborg, Randers, Valby, Viborg, Løgstør og Hørsholm.

Udover reparation af Mac computere tilbyder vi også billig iPhone og iPad reparation. Hvis du er den uheldige type, som har smadret sin iPhone og søger udskiftning af skærm til iPhone, batteri eller bagcover, kan vi klare det. Vi kan hjælpe uanset hvilken model du sidder med – om det er en iPhone 5, iPhone 6 eller en helt anden model. Vi foretager hvert år mange iPhone reparationer til fornuftige penge. Se vores priser her

Vi foretager opgradering af Mac (Apple) computere i alle vores butikker i Valby, Hørsholm, Helsingør, Aalborg, Skalborg (city syd), Vejgaard, Aars, Brønderslev, Hobro, Herning, Frederikshavn, Silkeborg, Viborg, Løgstør, Randers og Aarhus.

Kom forbi og så giver vi et helt uforpligtende og gratis opgraderingstjek!