Nyheds mail

Fra Labtech Data

Uge 43

Nyhedsmail med fokus på MESH WI-FI netværk

Uge 42 - Geforce RTX 2070

Nyheds mail med fokus på Gaming computere og Grafikkort

Uge 41 - 26 års fødselsdag

Nyhedsmail med masser af gode fødselsdags tilbud. Tilbudende gælder så længe lager haves.

Uge 40 - Gamer Stole

Nyhedsmail med gode tilbud på Gamer stole og borde. Vi har det du skal bruge til det perfekte Gamer setup

Hos Labtech Data tilbyder vi altid

Vi elsker at game, vi har mere end 26 års erfaring og over 50 dedikerede IT-Nørder. Det er din sikkerhed for at du får en gaming computer der passer til dit behov. Deca - Ready 2 Play er en serie færdig samlede gaming computere som er samlet, testet og køreklar med nyeste windows installeret. Vi stræber altid efter at tilbyde dig den bedste oplevelse. Vi er sikre på, at vi sammen kan bygge din drømme PC, som er tilpasset til dine behov og har en personlighed, som du kan genkende. Med vores 18 fysiske butikker, rundt i hele Danmark, er vi klar til at hjælpe dig lige meget, hvor du befinder dig. Du har mulighed for at få et PC-tjek helt gratis, i alle vores butikker.
Design din egen gamer PC
Så Bygger vi den
Med et gratis tjek af din bærbar computer eller Mac hos Labtech finder vi ud af, hvad problemet er, og hvor meget det vil koste for en computer reparation. Et gratis tjek af din computer betyder, at vi undersøger dit udstyr for de fejl der måtte være. Hurtigst muligt, og helst inden for 2 arbejdsdage, vil vi give dig en idé om, hvad du kan forvente, og om en reparation kan betale sig. På den måde er du sparet for unødvendig tid og ikke mindst penge. Mange har prøvet at sende deres computer eller MacBook til reparation, og derefter modtage en regning som faktisk er ligeså stor, som prisen på en helt ny computer. Dette scenarie vil vi undgå, og derfor tilbyder vi gratis tjek af din enhed. Gratis tjek af din computer betyder ikke en fuldstændig fejlfinding eller diagnose, men det er dog alligevel et godt fingerpeg om, hvad din computer fejler.
Pc, Mac- og telefontjek
Helt Gratis
Hos Labtech har vi et stort udvalg af originalt og kompatibelt blæk fra G&G til alle de kendte printer fabrikater Epson – Canon – HP – Brother – Lexmark – Samsung - Oki.Ved at benytte kompatibelt blæk fra G&G kan du spare op til 50% i forhold til originalt blæk Vi tilbyder altid 500 arks 80 gram printer papir til 20,-
Byens billigste blæk og tonere
kompatibelt blæk fra G&G

Indkøbskurv

X
mail