Reparation og opgradering
af Mac computer

Mac reparation og opgradering
- Vi ved, hvor meget din Mac computer betyder for dig!

Søger du Mac reparation eller opgradering af Mac?

Hos Labtech Data udfører vi reparation af Mac samt opgradering af Mac computere. Er din computer blevet langsom, fungerer den ikke optimalt eller har den været udsat for væske? Vores eksperter står klar med kyndig pc service, hvis den er helt galt med din Mac computer.

Før vi påbegynder selve reparationen af din Mac, tilbyder vi altid et gratis Mac tjek, så du ved, om computeren kan repareres, og hvad en pc reparation eller opgradering koster.
Det betyder, at du er forberedt på, om en eventuel computer reparation eller opgradering kan svare sig, og dermed får du ikke en ubehagelig overraskelse, når regningen kommer ind af døren.  
 


Er din iMac, Mac mini, Macbook, Macbook Air eller Macbook Pro blevet langsom? Så trænger den sikkert til en opgradering.

Hos Labtech Data er vi eksperter inden for opgradering af Mac - og generelt alle Apple produkter. Vi tilbyder rådgivning og hjælp til opgradering af hardware eller software i din Mac computer, så den bliver så god som ny.

Et godt råd er: ”rens din mac”. Længere tids brug af computeren uden at rense og rydde op, kan ofte være skyld i en irriterende langsom PC. Det kan betyde, at det er nødvendigt med en opgradering i form af en ny harddisk eller installation af mere RAM. 

Hvorfor bør du overveje en opgradering af Mac?

Mange oplever, at deres Mac computer med tiden bliver langsom eller ikke fungerer optimalt. Selvom det er en kraftig maskine, vil man på et tidspunkt opleve at computeren ikke kører optimalt. ”Kan en opgradering betale sig, eller skal jeg købe en ny Mac?”, spørger du dig selv om.

Lad én af Labtech Data's dygtige medarbejdere svare på det. Vi tilbyder den rigtige løsning for dit Apple produkt og vurderer, hvad der bedst, kan betale sig for din Mac. Du får et gratis computer tjek, hvor vi danner os et overblik over, de muligheder du har. Du får samtidig en pris på opgraderingen, så du har noget at forholde dig til.

Om det er tid til at købe en ny Mac eller om en opgradering af din nuværende mac kan løse problemet, er forskelligt fra opgave til opgave, men du kan være helt sikker på at få en professionel rådgivning og i sidste ende er valget helt op til dig.

 

Få SSD harddisk i din iMac, Mac mini, MacBook, Macbook Air eller MacBook Pro

SSD eller Solid State Drive giver mange fordele. Du får en harddisk, som arbejder hurtigt – MEGET HURTIGT. Det betyder, at i forhold til opstart, overførsel af filer og opstart og kørsel af programmer, så vil du få en helt anden oplevelse, end hvis du er vant til en almindelig harddisk. Samtidig bruger en SSD væsentligt mindre strøm, og du vil altså også opleve at batteritiden er væsentligt bedre. 

At få opgraderet din Mac med en ny SSD harddisk giver følgende fordele:

  • Hurtigere opstart (andre er langsomme et stykke tid efter opstart pga. indlæsning af filer)
  • Hurtigere indlæsning af diverse software-programmer
  • Lavere strømforbrug
  • Ingen bevægelige dele som kan gå i stykker ved slag/stød
  • Mindre varme fra selve disken

Vi foretager opgradering af Mac (Apple) computere i alle vores butikker i Valby, Hørsholm,
Aalborg, Skalborg (city syd), Vejgaard, Aars, Brønderslev, Hobro, Herning, Silkeborg, Aarhus, Randers, Viborg og Løgstør.

Vi har reparationsværksted i alle vores butikker. Det vil sige, at den butik du afleverer din Mac i, også er der, hvor en eventuel reparation eller opgradering finder sted. Du får altid lokal pc service, når du skal have hjælp til Mac.

Kom forbi og så giver vi et helt uforpligtende og gratis opgraderingstjek!

Kontakt os


Sjælland:

Jylland:

 

København / Valby
Nordsjælland / Hørsholm

Nordjylland / Aalborg
Nordjylland / Skalborg, City syd
Nordjylland / Vejgaard
Nordjylland / Aars
Nordjylland / Brønderslev
Nordjylland / Løgstør

Nordjylland / Hobro
Midtjylland / Herning
Midtjylland / Silkeborg
Midtjylland / Aarhus
Midtjylland / Randers
Midtjylland / Viborg

Copyright © 1994 - 2017 LABTECH DATA A/S. All rights reserved