Reparation af computer og gratis computertjek

Hos Labtech Data udfører vi reparation af både PC og Mac. Er uheldet ude og skærmen flækket, computeren langsom eller er den måske gået helt ned, er der brug for førstehjælp.

Inden vi påbegynder selve computer reparationen, foretager vi først et gratis tjek af din computer, så du ved, om skaden kan repareres, og hvad dette eventuelt vil koste.

Gratis tjek af computer

Med et gratis tjek af din bærbar computer eller Mac hos Labtech finder vi ud af, hvad problemet er, og hvor meget det vil koste for en computer reparation.

Et gratis tjek af din computer betyder, at vi undersøger dit udstyr for de fejl, der måtte være. Hurtigst muligt, og helst inden for 2 arbejdsdage, vil vi give dig en idé om, hvad du kan forvente, og om en reparation kan betale sig.

På den måde er du sparet for unødvendig tid og ikke mindst penge. Mange har prøvet at sende deres computer eller MacBook til reparation, og derefter modtage en regning som faktisk er ligeså stor, som prisen på en helt ny computer.
Dette scenarie vil vi undgå, og derfor tilbyder vi gratis tjek af din PC.

Gratis tjek af din computer betyder ikke en fuldstændig fejlfinding eller diagnose, men det er dog alligevel et godt fingerpeg om, hvad din computer fejler.

Computer reparation

Vi udfører reparation af både PC og MacBook. Med reparationsværksted i alle vores forretninger har vi mulighed for hurtigt at fejlfinde, reparere og optimere din computer.

Idet vi har reparationsværksted i alle vores forretninger, betyder det for dig, at din elskede mac, i modsætning til i mange andre elektronik butikker, ikke sendes videre til en 3. part i forhold til reparation.

Det hele bliver ordnet i lige præcis den butik, hvor du afleverede din PC, og det er også i den samme butik, at du kan afhente computeren igen.

Uanset hvad din stationære eller bærbare computer fejler, står vi klar med den ekspertise og faglige viden, der skal til for at finde fejlen, og derefter fikser vi den således, at du får en pc reparation, som du er tilfreds med.
Reparation af din computer kan bl.a. indebære:

  • Fejlfinding
  • Reparation af hardware / software fejl
  • Backup af data
  • Data recovery (redning af data fra defekte/ulæselige harddiske)
  • Opdatering af software og systemdrivere
  • Optimering af systemhastighed
  • Rens af virus/skadelige programmer (malware)

Få reparation og gratis tjek af din computer i alle vores butikker

I alle vores butikker står vores medarbejdere klar til at reparere din computer, mobil eller andet elektronik.

Uanset om din nærmeste butik er Aalborg, Skalborg, Vejgaard, Aarhus, Aars, Brønderslev, Hobro, Herning, Viborg, Randers, Silkeborg, Valby eller Hørsholm, er vi klar til at hjælpe dig godt videre.

En del af vores kunder er blevet positivt overraskede over at se, hvordan en reparation af computeren kan gøre en stor forskel.

Frustrationen ved at sidde og vente på en langsom computer, er fuldstændig ulidelig, men heldigvis er der råd for det.
Vi mener ikke, er der er nogen grund til, at din computer skal være langsommere i dag, end da du købte den.
Kig derfor forbi din nærmeste Labtech Data butik med din computer eller kontakt os – så ser vi på det!

Udover reparation af computere foretager vi også billig iPhone reparation, iPad reparation og mobil reparation som f.eks. udskiftning af skærm, batteri og bagcover. Se mere her

Kontakt os

Sjælland:

Jylland: