Billigst på PriceRunner

Scotch tape klar 38mm

Varenummer: 7000095555
EAN: 8021684304569
15,00 DKK
  • Beregnet til lukning af almindelige papkaser samt genbrugspap
  • PP-ryg med vandbaseret akrylklæbestof UV-bestandig
  • Emballagetape med lydløs udrulning

Varen er desværre ikke på lager.
Beskrivelse
Specifikationer
3M 309
Længde: 66 m, Produktfarve: Transparent, Materiale: Polypropylen (PP)
Bredde: 38 mm, Tykkelse: 0,028 mm
Antal pr
pakke: 48 stk
Scotch® Emballagetape 309 er en emballagetape til generelle formål, der er lydsvag ved udrulning og er egnet til let anvendelse specielt i fødevareindustrien. Rygmaterialet af polypropylen er let at håndtere og modstår slid og fugt. Den ensformede og pålidelige bagside tilpasses let rundt om kanter og på ru overflader for en tæt lukning.

Almindelig lydsvag emballagetape til lette applikationer. Scotch® Emballagetape 309 er en 50 mikron tyk tape, almindeligt polypropylen rygmateriale med trykfølsomt akrylklæbestof, der giver en sikker lukning i lette applikationer. Det er specifikt designet til at undgå typisk støj ved afrulning, til at modstå applikationer i kolde temperatur og til let håndtering og jævn påføring manuelt, ved manuelle dispensere eller med 3M ™ -Matic kartonlukningsmaskiner. Anbefalede anvendelsesområder: Generel industri, fødevareindustrien, applikationer i kolde temperaturer, kartoner udsat for UV-lys og aldring. Bokseforseglingstape 309 er udstyret med et trykfølsomt akrylklæbemiddel. Det klæber øjeblikkeligt og konsistent på vanskelige overflader, inklusive kartoner, der indeholder høje niveauer af genanvendt indhold. Det giver god kanterrivning og delt modstand.
Funktioner
Længde66 m
ProduktfarveTransparent
MaterialePolypropylen (PP)
Velegnet til materialerPap
Ultraviolet (UV) resistentJa
Vægt & størrelser
Bredde38 mm
Tykkelse0,028 mm
Emballage indhold
Antal pr. pakke48 stk
Se mere
Copyright © 1994 - 2022 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup
Glædelig jul!