Få gratis serverovervågning inkluderet i din virksomheds IT sikkerhed

IT sikkehed betyder utrolig meget for stort set alle virksomheder, men for rigtig mange virksomheder er IT drift noget, der er utrolig ressourcekrævende. 

 

IT drift er et nødvendigt onde

Vi ved, at drift af IT sikkerhed for mange virksomheder er et nødvendig onde, der bare skal fungere upåklageligt. Det giver derfor uro og spildtid blandt medarbejderne, når IT sikkerheden ikke fungerer, som det skal, og der bliver derudover brugt rigtig mange interne ressourcer på at løse problemerne. Mange virksomheder kan derfor nikke genkendende til følgende problemstillinger:
  • Du bruger for meget tid på at løse IT problemer
  • Du stresser over, at systemet er langsomt
  • Du er i tvivl om, hvorvidt der er styr på  Antivirus, backup etc.
  • Du har ikke overblikket over ressourceforbrug
 
Optimer IT sikkerheden med 30 dages gratis serverovervågning 

Labtech tilbyder erhvervskunder 30 dages gratis serverovervågning til en værdi af minimum 2500,-. Serverovervågningen gør, at du med ro i sindet kan overlade en vigtig del af din IT sikkerhed til specialister med stor erfaring inden for opbygning af IT infrastruktur, IT drift, IT support og IT service. 
 

Hvad inkluderer 30 dages gratis serverovervågning hos Labtech?

Serverovervågningen inkluderer bl.a. let forståelige daglige og ugentlige statusrapporter samt 24x7 overvågning af tjenester og ressourcer. Følgende er eksempler på spørgsmål, der besvares i disse rapporter:
  • Er systemet ved at løbe tør for diskplads?
  • Har serveren for lidt ram?
  • Er antivirus opdateret?
  • Køre back up som den skal?
  • Er vi udsat for hacker angreb?
  • Har serveren deffekt hardware?

Efter 30 dages serverovervågning kvitterer vi med en personlig gennemgang af statusrapport sammen med en af vores senior konsulenter. Her vil vi rådgive om mulige optimeringer i forhold IT sikkerhed, som neto kan give værdi til DIN virksomhed.
 

Kontakt Labtech for uforpligtende sparring om din virksomheds IT sikkerhed

Kunne din virksomhed være interesseret at høre nærmere om serverovervågningen og IT sikkerhed generelt, er du meget velkommen til at kontakte Labtech på erhverv@labtech.dk eller 70229440
 
 
Copyright © 1994 - 2023 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
Din vare er nu lagt i kurven
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i toppen af siden.


Fortsæt med at handleGå til kassen
Show inline popup
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup