IPAD OG IPHONE REPARATION

Hos Labtech Data tilbyder vi billig iPhone og iPad reparation. Uanset hvilken model du sidder med, kan vi reparere den. Vi foretager reparation af alle Iphones, fra iPhone 4/4S, iPhone 5, iPhone 5S/5C, iPhone 5SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus,  iPhoneS 6 Plus iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Xs, Xs Max, Xr samt iPad 1/2/3/4, iPad Mini, iPad Air, iPad Air 2 og Ipad 2017/2018.

Er du i den uheldige situation, at du på en eller anden måde har tabt din iPhone, og skærmen er flækket? Det kan jo ske for selv den bedste. Det er altid en frygtelig følelse, når man vender telefonen og ser, at den er helt gal. Mest på grund af tanken om den store udgift, man nu skal betale for en ny skærm til iPhone 5, eller hvilken model man nu har.

Det er en dyr udgift at købe en helt ny mobil, og netop derfor tilbyder vi billig iPhone reparation. Nu om dage bruger vi vores mobil til ALT – sociale medier, søgninger på Google, tage billeder, streame serier, online shopping og meget mere. Det er derfor en nødvendighed, at man hurtigt og billigt kan få en ny iPhone skærm, når uheldet er ude.

Gennem mange års erfaring er vi nu specialister i reparation af skærme på iPhone og iPad. Har du en iPhone 5 skærm, hvor touch er ødelagt? Eller har børnene tabt din iPad, så du nu står tilbage med en ødelagt skærm, som mangler iPad reparation?

Vi kan reparere alt fra skærm og bagcover til batteri og diverse taster. En mobil reparation er typisk en del billigere end at investere i en helt ny telefon.

Oplever du yderligere problemer med mobilen end blot en flækket skærm, tager vi også et kig på det.

Alle vores fysiske butikker har et reparationsværksted, hvor den indleverede iPhone eller iPad repareres. Vi sender altså ikke dine ejendele til en tredjepart, så du kan være sikker på, at din telefon aldrig er langt væk.

Mac og PC reparation

Udover mobil reparation er vi også specialister i computer reparation. Vi har stor erfaring med både PC og Mac (både iMac og MacBook). Når du kommer ind med din Macbook, iMac eller PC, får du altid et gratis tjek af skadens omfang.

Du får efterfølgende en pris på reparationen, så du kan vurdere, om det kan betale sig, eller om det er bedre at købe en ny computer.

Vi har afdelinger flere steder i landet, og i alle vores butikker lægger vi stor vægt på at yde den optimale kundeservice.

Prisliste over reparation af iPhone:

Udredning af DATA f.eks. ved væskeskade, eller hvis iPhonen er helt død.
 
* Der er lille risiko for at truetone ikke virker efter reparation
Løber din smartphone hurtigt tør for strøm på batteriet? Er den svær at oplade? Er det mest når den bliver brugt? Eller måske konstant?
Der kan være flere forskellige årsager til, at din smartphone eller tablet mister hurtigere strøm end normalt.
Den mest logiske forklaring vil være, at batteriet er slidt og bør udskiftes, men dette er desværre ikke altid den korrekte løsning.
Der findes andre ting i en smartphone/tablet, som har indflydelse på netop dette.
I vores butikker har vi kompetent personale og gennemtestede procedure til, at fastlægge den helt rigtige løsning for, at din enhed kan holde strøm igen.
Vi testet din smartphone/tablet igennem og anbefaler derfor at du kommer ned i en af vores butikker og forhøre dig nærmere.

Prisliste over reparation af iPad: 
Copyright © 1994 - 2021 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup