Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Labtech Data A/S
CVR-nr. 21113786
Anker Egelunds Vej 10, 9200 Aalborg SV


Inden du handler hos www.labtech.dk opfordres du til nøje at gennemlæse vores betingelser.
Ud over vores specifikke betingelser gælder købelovens almindelige regler for køb hos forretninger, herunder købelovens formodningsret på 6 måneder, samt reklamationsret på 24 måneder.

 

Forudsætninger:

Du kan kun handle hos www.labtech.dk, hvis du opfylder følgende betingelser:

  1. Du skal ved at klikke på “accepter”-boxen i ordreforløbet tiltræde, at du har gennemlæst vores betingelser, og at du er indforstået hermed.
  2. Du skal være mindst 18 år.

Bestilling af varer:

For at kunne gennemføre en bestilling af varer hos www.labtech.dk beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger.
Om sikkerhed henvises til punkt 6 nedenfor.

Forud for afgivelse af bestilling vil du på www.labtech.dk se en oversigt, der viser de varer, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusive eventuelle leveringsomkostninger).

Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en ordrebekræftelse, som du anbefales at printe ud og opbevare som dokumentation for bestillingen.

 

Levering:

Udbringning varetages hovedsageligt af GLS, men andre transportører bruges i det omfang at det er mere hensigtsmæssigt, for at sikre rettidig levering af ordre.
Pris for fragt 39,- kr. til valgfri lokal pakkeboks samt 59,- kr. for hjem- & erhvervs leveringer.
Der leveres som udgangspunkt kun til registreret adresser i Danmark.
Returkørsel, herunder med varer til ombytning: Samme pris som for levering. Restordre og forsendelse af ombyttede varer: Opfattes som en ny levering med særskilt betaling ifølge leveringsbetingelserne.

Leveringstiden er som udgangspunkt 1-2 hverdage, med mindre der opstår ekstraordinære forsinkelser ved transportøren.
Størstedelen af vores pakker er fremme næste hverdag.

Uanbringelighed:
I tilfælde af ingen hjemme eller andre uanbringelighedsårsager tilbageleveres varerne til os. Ved returnering af varerne til kunden betaler kunden som for ny levering.

Modtagelse af varer:
Når du har modtaget dine varer, bør du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Eventuelle skader under transport dækkes af www.labtech.dk.
Hvis du konstaterer en fejl eller mangel/skade på de leverede varer, bedes du straks eller inden 14 dage fra leveringen kontakte www.labtech.dk.

Ved reklamation skal du opgive følgende oplysninger:
  • Ordrenummer
  • Navn
  • Telefonnummer eller e-mailadresse
Hvis du har modtaget en forkert eller beskadiget vare, vil dine rimelige forsendelsesomkostninger ved tilbagelevering blive dækket af www.labtech.dk med en forudbetalt forsendelseslabel. Du vil modtage anvisninger om tilbagelevering m.v. ved at kontakte www.labtech.dk via e-mail, jfr. ovenfor.
 

Betaling:

Betaling for varer bestilt på www.labtech.dk skal ske med Visa/Dankort/MasterCard/Mobilepay igennem www.quickpay.dk
Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Hvis du betaler via finansiering og fortryder dit køb, ophører aftalen om finansiering også.

 

Sikkerhed ved betaling:

I forbindelse med betalinger anvendes en særlig krypteringsteknologi, Secure Sockets Layer (SSL). Det indebærer, at det kun er vores systemer, der kan aflæse informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til NETS i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret.

Du hæfter ikke selv for misbrug af dit betalingskort, medmindre du har overtrådt de gældende regler for brug heraf.

 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@labtech.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:
  • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.
Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Labtech Data A/S
Nibevej 5
9200 Aalborg SV.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse eller i en af vores andre butikker.

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Erhvervskøb kan ikke fortrydes, dog kan dette i det fleste tilfælde aftales ved at kontakte os på webshop@labtech.dk enten før køb eller hvis en varer ønskes returneret.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget betaler vi dine (rimelige) fragtomkostninger med en forudbetalt forsendelseslabel, med en dansk transportør.
Denne vil du modtage i forbindelse med at vi gøres opmærksom på reklamationen på webshop@labtech.dk

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt en kvittering for købet.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@labtech.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Ansvar:

www.labtech.dk kan ikke garantere, at web-stedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. www.labtech.dk kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. www.labtech.dk kan heller ikke drages til ansvar for forsinkelser eller virus, der påføres kunden som følge af brug af e-mails eller downloads.
 

PriceRunner købsgaranti:

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti.
Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien.
Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Registrer dig her, for at få PriceRunner Købsgaranti: https://www.pricerunner.dk/bp/20348/Labtech-Data


Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.
Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende regler og vilkår.


Henvendelser:

Alle henvendelser om køb kan rettes til LABTECH DATA A/S, der også kan give råd og vejledning om forståelsen af disse betingelser samt modtage eventuelle klager i anledning af køb af varer over webshoppen.

Vores webshop kontaktes på webshop@labtech.dk, eller med fordel, ved at besvarer ordrebekræftelsen du modtog umiddelbart efter dit køb, da dette letter håndteringen.
Svar tiden er indenfor 2 hverdage. Reelt går der dog typisk kun få timer, på hverdage.

Telefonisk kontakt med webshoppen er ikke muligt.
Vi vil dog ringe dig op efter at have undersøgt en henvendelse pr. mail, hvis dette er nemmest for begge parter.
Kontakt informationer til vores fysiske butikker findes under www.labtech.dk/kontakt-os
Bemærk at de fysiske afdelinger ikke kan besvare spørgsmål om selve håndtering af online bestillinger, herunder leveringstid, forventet afsendelse mv.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Labtech Data A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på labtech.dk er Labtech Data A/S.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på: gdpr@labtech.dk

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:


Labtech Data A/S
CVR-nr. 21113786
Anker Egelunds Vej 10,
9200 Aalborg SV

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________
Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06/10-2020
 
Copyright © 1994 - 2023 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
Din vare er nu lagt i kurven
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i toppen af siden.


Fortsæt med at handleGå til kassen
Show inline popup
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup