REPARATION AFCOMPUTER
OG GRATIS COMPUTERTJEK


 

Udover mobil reparation er vi også specialister i computer reparation. Vi har stor erfaring med både PC og Mac (både iMac og MacBook). Når du kommer ind med din Macbook, iMac eller PC, får du altid et gratis tjek af skadens omfang. Du får efterfølgende en pris på reparationen, så du kan vurdere, om det kan betale sig, eller om det er bedre at købe en ny computer. Vi har afdelinger flere steder i landet, og i alle vores butikker lægger vi stor vægt på at yde den optimale kundeservice.

GRATIS TJEK AF COMPUTER

Med et gratis tjek af din bærbar computer eller Mac hos Labtech finder vi ud af, hvad problemet er, og hvor meget det vil koste for en computer reparation.

Et gratis tjek af din computer betyder, at vi undersøger dit udstyr for de fejl, der måtte være. Hurtigst muligt, og helst inden for 2 arbejdsdage, vil vi give dig en idé om, hvad du kan forvente, og om en reparation kan betale sig.

På den måde er du sparet for unødvendig tid og ikke mindst penge. Mange har prøvet at sende deres computer eller MacBook til reparation, og derefter modtage en regning som faktisk er ligeså stor, som prisen på en helt ny computer.
Dette scenarie vil vi undgå, og derfor tilbyder vi gratis tjek af din PC.

Gratis tjek af din computer betyder ikke en fuldstændig fejlfinding eller diagnose, men det er dog alligevel et godt fingerpeg om, hvad din computer fejler.

COMPUTER REPARATION

Vi udfører reparation af både PC og MacBook. Med reparationsværksted i alle vores forretninger har vi mulighed for hurtigt at fejlfinde, reparere og optimere din computer.

Idet vi har reparationsværksted i alle vores forretninger, betyder det for dig, at din elskede mac, i modsætning til i mange andre elektronik butikker, ikke sendes videre til en 3. part i forhold til reparation.

Det hele bliver ordnet i lige præcis den butik, hvor du afleverede din PC, og det er også i den samme butik, at du kan afhente computeren igen.

Uanset hvad din stationære eller bærbare computer fejler, står vi klar med den ekspertise og faglige viden, der skal til for at finde fejlen, og derefter fikser vi den således, at du får en pc reparation, som du er tilfreds med.
Reparation af din computer kan bl.a. indebære:

 
  • Fejlfinding
  • Reparation af hardware / software fejl
  • Backup af data
  • Data recovery (redning af data fra defekte/ulæselige harddiske)
  • Opdatering af software og systemdrivere
  • Optimering af systemhastighed
  • Rens af virus/skadelige programmer (malware)
     

 

 

 

 
Copyright © 1994 - 2023 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
Din vare er nu lagt i kurven
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i toppen af siden.


Fortsæt med at handleGå til kassen
Show inline popup
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup