Aalborg

↵ Tilbage til oversigten

Din lokale specialbutik når det handler om IT & computere.

I alle Labtechs afdelinger står vi klar til at give dig den bedste it service. Alle vores butikker har et stort udvalg af alt inden for computere og udstyr som f.eks. tastaturer, software, harddiske og meget andet. Og har du et problem med din computer eller din smartphone? Så har vi den bedste service inden for reparation af iPhone, iPad, Mac og PC.

Butikken er placeret i Slotsgade 13​, Aalborg.

Reparation af både iPad og iPhone
Spiller teknikken dig et pus, eller er skærmen gået i stykker, så tag Apple device med ind forbi butikken – så tager vi os godt af det, og sørger for at dit device kommer til at virke igen! Du kan læse mere, ved at klikke på overskriften.

PC til kontor og erhverv
Med mulighed for direkte levering og opsætning.

Et stort sortiment af kabinetter til din computer
Mangler du mere plads til komponenter og grej i din computer, eller trænger den til et løft? Kabinetter giver dig mulighed for at opgradere dit setup og samtidigt give dit system et fedt look! Du kan se mere her, ved at klikke på overskriften.

Netværksløsninger i alle afskygninger
Alt fra kabler til større firewalls i samarbejde med vores erhvervsafdeling. Hold forbindelsen ved lige, og kom i kontakt med andre – både lokalt og globalt.

Antivirus fra F-Secure og Bullguard til detail samt cylance til vores erhvervskunder
Sørg for at du er sikker når du færdes online – anskaf ordentlig antivirus; det betaler sig! Du kan se udvalget her, ved at klikke på overskriften.

Papir til billige priser
Altid en fast lav pris på 500 arks 80 grams printer papir. Vi har selvfølgeligt også andre typer papir til dine projekter, som du kan se ved at klikke på overskriften.

Beskyttelsesglas til et bredt udvalg af smartphones
Det er træls når uheldet er ude, og når telefonen er lige ved hånden, så er chancen der også for at tabe den. Kom uheldet i forkøbet med et beskyttelsesglas – Så er din telefon fortsat i gode hænder! Du kan se vores modeller indenfor skærmbeskyttelse, ved at klikke på overskriften.


 

Aalborg

Email: aalborg@labtech.dk Bank: Spar Nord Mandag:
Telefon nr.: 70266999 Bank reg. nr.: 9101 Tirsdag:
CVR nr.: 21113786 Bank konto nr.: 2010076075 Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

 
Copyright © 1994 - 2023 LABTECH DATA A/S. All rights reserved
Din vare er nu lagt i kurven
Du kan til enhver tid gå til kassen ved at klikke på kurven oppe i toppen af siden.


Fortsæt med at handleGå til kassen
Show inline popup
For lav lagerbeholdning
Den nuværende lagerbeholdning er på denne vare, og der kan desværre ikke bestilles mere end dette. varer er derfor lagt i kurven.

OK
Show inline popup